Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Himalaya Zoutkristalsauna

Pure ontspanning voor lichaam en geest bij SpaSereen Maastricht
Ontdek de magische werking van zoutkristallen. De zoutstenen in de wanden van deze prachtige cabine komen uit de Himalaya en geven een mineraalrijke lucht af, die te vergelijken is met de heilzame werking van de zee. Geniet van deze milde saunacabine die “slechts” 60 graden warm is. Deze cabine is bij uitstek geschikt om uw saunadag mee aan te vangen en het lichaam rustig te laten wennen aan de warmte en prettige luchtvochtigheid.

Voordelen van een Zoutkristalsauna

De lucht in de zoutkristalsauna is schoon en puur, ideaal voor mensen met astma, hooikoorts of bronchitis. Deze magische cabine zorgt tevens voor een betere doorbloeding, een zuivere huid en heerlijke ontspannen spieren. Kom genieten van de krachtige werking van warmte. Laat uw bloed en lymfe circulatie stimuleren en ontdoe het lichaam van giftige stoffen. De huid ontdoet zich door middel van zweet van afvalstoffen en wordt zachter en zuiver.

Wanneer u vaker gebruik maakt van een sauna zult u merken dat u minder vatbaar bent voor verkoudheden en griep. U ervaart minder bot- en gewrichtspijn. Allemaal voordelen van een saunabezoek.

Himalaya Zoutkristalcabine

Reserveer uw saunabezoek.