Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

VNSWB-cup

Groot nieuws, ook dit jaar is SpaSereen Maastricht geselecteerd als locatie voor de voorrondes van VNSWB-Cup! Op dinsdag 28 november zijn er kandidaten op bezoek bij SpaSereen Maastricht. Deze dag zullen zeven opgieters, werkzaam bij andere saunabedrijven dan SpaSereen, hun opgietkwaliteiten aan u en de jury presenteren.

Bij de VNSWB-CUP wedstrijden gaat het om ontmoetingen, het leren van elkaar, gastheerschap en mooie klassieke opgietingen, waarbij de deelnemende saunameester zich mag laten ondersteunen door muziek. De opgietingen worden beoordeeld door een professionele jury.

Per voorronde wordt er één opgieter geselecteerd die doorgaan naar de finale in december.

Deze bijzondere dag wilt u niet missen! Reserveer snel uw dagentree. De wedstrijd opgietingen zijn gratis bij te wonen. U hoeft hiervoor ook niet apart te reserveren, u heeft natuurlijk wel een dagentree nodig.

Dit zijn de deelnemers aan de NK Opgieten rondes:

12.00 uur: Bob Heuvelmans

13.00 uur: Serena Quix

14.30 uur: Sander van Hoek (SpaSereen Maarssen)

15.30 uur: Raymont Longayroux

16.30 uur: Albert Blankestijn

17.30 uur: Wendy van Mourik (SpaSereen Maarssen)

19.00 uur: Guido Heus

Mocht u een specifieke voorkeur hebben voor een ronde, dan kunt u altijd contact opnemen met onze receptie: maastricht@spasereen.nl

NK opgieten SpaSereen Maastricht

Benieuwd naar ons dagelijkse belevenisprogramma? Bekijk aan welke opgietingen en scrubsessies u dagelijks deel kunt nemen.