VNSWB-cup Opgieten

In november starten de voorrondes van het VNSWB-Klassiek Opgieten. Er zijn totaal zes voorrondes, ieder in een andere sauna. Op dinsdag 1 november bijt SpaSereen Maastricht de spits af. Deze dag zullen zeven opgieters, werkzaam bij andere saunabedrijven dan SpaSereen, hun opgietkwaliteiten aan u en de jury presenteren.

Bij de VNSWB-CUP wedstrijden gaat het om ontmoetingen, het leren van elkaar, gastheerschap en mooie klassieke opgietingen, waarbij de deelnemende saunameester zich mag laten ondersteunen door muziek. De opgietingen worden beoordeeld door een professionele jury.

Per voorronde wordt er één opgieter geselecteerd die doorgaan naar de finale in december.

Deze bijzondere dag wilt u niet missen! Reserveer snel uw dagentree. De wedstrijd opgietingen zijn gratis bij te wonen. U hoeft hiervoor ook niet apart te reserveren. Maar aanwezigheid is dus mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Dit zijn de deelnemers aan de NK Opgieten rondes:

13.00 uur: Daphne Eberhard

14.00 uur: Theo Polman

15.00 uur: Bart van Voorden

16.00 uur: Carlo van den Broek

19.00 uur: Serena Quix

20.00 uur: Davey van Keulen

21.00 uur: Romy Tiemessen

Mocht u een specifieke voorkeur hebben voor een ronde, dan kunt u altijd contact opnemen met onze receptie: maastricht@spasereen.nl

NK opgieten SpaSereen Maastricht

Benieuwd naar ons dagelijkse belevenisprogramma? Bekijk aan welke opgietingen en scrubsessies u dagelijks deel kunt nemen.