Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Turks Stoombad

Een Turks Stoombad is een stuk minder warm dan een reguliere saunacabine. Het Turks Stoombad bij SpaSereen Maastricht is 45°C. De cabine heeft een luchtvochtigheid van wel 98%, waardoor u een dichte mist zult aantreffen. Deze mist opent uw luchtwegen en poriën. Bezoek het Turks stoombad zodat uw huid zich kan ontdoen van afvalstoffen.

Vraag bij de receptionisten ook eens naar het Finse scrubritueel. Uw huid wordt gereinigd en stralend zacht!

Voordelen van een Turks Stoombad

Deze prachtige cabine zorgt voor een betere doorbloeding, een zuivere huid en heerlijk ontspannen spieren. Kom genieten van de krachtige werking van stoom en warmte. Laat uw bloed en lymfe circulatie stimuleren en ontdoe het lichaam van giftige afvalstoffen.

Wanneer u vaker gebruik maakt van een Turks Stoombad zult u merken dat u minder vatbaar wordt voor verkoudheden en griep. Tevens helpt het bij het verminderen van bot- en gewrichtspijnen.

Maaskei met organische pracht

Wist u dat de grote steen in dit stoombad een echte maaskei is? Een maaskei is een steen met een vergaande geschiedenis en kan zelfs uit de ijstijd komen. Deze kei bevat een natuurlijke schoonheid en past perfect op deze prachtige locatie.

Turks Stoombad

Reserveer uw saunabezoek