Turks Stoombad

Pure ontspanning voor lichaam en geest bij SpaSereen Maastricht
Een Turks Stoombad is een stuk minder warm dan een reguliere saunacabine. Het Turks Stoombad bij SpaSereen Maastricht is 45 graden warm. Daarentegen heeft deze ruimte een zeer hoge luchtvochtigheid van 98%. U zult in deze stoomcabine een dichte mist aantreffen, welke aangenaam is voor de luchtwegen en waardoor uw poriën zich na 10 minuten zullen openen. De huid ontdoet zich door middel van zweet van afvalstoffen en wordt zachter.

Voordelen van een Turks Stoombad

Deze prachtige cabine zorgt voor een betere doorbloeding, een zuivere huid en heerlijke ontspannen spieren. Kom genieten van de krachtige werking van stoom en warmte. Laat uw bloed en lymfe circulatie stimuleren en ontdoe het lichaam van giftige stoffen.

Wanneer u vaker gebruik maakt van een Turks Stoombad zult u merken dat u minder vatbaar raakt voor verkoudheden en griep. U ervaart minder bot- en gewrichtspijn. Allemaal voordelen van een Turks Stoombad.

Maaskei met organische pracht

Wist u dat de grote steen in dit stoombad een echte maaskei is? Een maaskei is een steen met geschiedenis en kan helemaal uit de ijstijd komen. Deze kei bevat een natuurlijke schoonheid en past perfect op onze prachtige locatie.

Turks Stoombad

Reserveer uw saunabezoek.