Warme korting op uw sauna entree

Actietarief bij SpaSereen Maastricht

De koude maanden zijn weer aangebroken. SpaSereen Maastricht zorgt dat u er warmpjes bij zit de komende periode. Ervaar al het positieve van een dagje sauna nu met extra veel voordeel.

Tot en met 22 december 2022 krijgt u 30% korting op een dag- of avondentree. 

U reserveert uw saunabezoek makkelijk online. De korting verrekenen wij bij het inchecken op de dag van uw bezoek. De korting geldt niet op arrangementen. Bij online reserveringen ziet u deze dus nog niet automatisch terug op uw bevestiging.

Badenkaart herfst actie!

Wilt u ook na 22 december blijven genieten van een aantrekkelijke korting op uw entree? Koop dan nu onze 10-badenkaart en ontvang deze herfst nog eens 2 extra baden cadeau!

Midweek badenkaart: 350,- euro

Omgerekend betaalt u dan slechts 29,17 euro per entree i.p.v. 39,50 euro.

Weekend badenkaart: 380,- euro

Omgerekend betaalt u dan slechts 31,66 euro per entree i.p.v. 42,50 euro.

De badenkaartactie loopt t/m 22 december 2022. De badenkaart zelf is 2 jaar geldig en is niet persoonsgebonden. 

Een midweek badenkaart is geldig van maandag tot en met donderdag. Een weekend badenkaart is geldig van vrijdag tot en met zondag. Indien u met een midweek badenkaart ons in het weekend wenst te bezoeken, is dit mogelijk tegen een toeslag van 3,- euro per persoon. De weekendbadenkaart kan de gehele week gebruikt worden. Houd er rekening mee dat iedere donderdag badkleding dag is bij SpaSereen Maastricht.

De badenkaartactie loopt t/m 22 december 2022. De badenkaart zelf is 2 jaar geldig en is niet persoonsgebonden. 

Wat kunt u allemaal doen bij SpaSereen Maastricht

Bij SpaSereen Maastricht kunt u maar liefst 7 saunacabines bezoeken. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in ons restaurant met een menukaart die speciaal op dit seizoen is afgestemd. Kom tot rust in de Limburgse natuur en ervaar wellness en luxe zoals het bedoeld is.

Geniet van onze faciliteiten zoals onze heerlijke opgietingen, het verwarmde zwembad, de bubbelbaden, het Turks stoombad, de vele sauna’s en kom even bij met een hapje en een drankje op ons fantastische dakterras. Of boek eens een gezichtsbehandeling of heerlijke massage bij.

Hopelijk mogen we u weer snel verwelkomen in onze gloednieuwe wellness.

Openhaardsauna
Onze openhaardsauna