Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Infrarood sauna

Pure ontspanning voor lichaam en geest bij SpaSereen Maastricht
De straling van de infraroodlampen in deze prachtige saunacabine hebben een diepe werking op gewrichten en spieren en reikt diep in het lichaam. De infrarood cabine is geliefd bij zowel sporters na een work out als wellnessgebruikers die genieten van een dag ontspanning. Veelal doordat de warmte zeer aangenaam is.

Het is belangrijk om na een sessie in de infrarood sauna af te koelen met lauwwarm water.

Voordelen van infrarood in combinatie met een massage

Bij SpaSereen geloven we sterk in de kracht van wellness en ontspanning voor een gezond en gebalanceerd leven. Als je op zoek bent naar de ultieme manier om te ontspannen en jezelf te verwennen, overweeg dan deze combinatie: een verkwikkende massage gevolgd door een sessie in onze infrarood sauna. Dit is niet alleen een traktatie voor je zintuigen, maar het biedt ook tal van voordelen voor je lichaam en geest.

1. Stressvermindering en Diepe Ontspanning

Een massage helpt gespannen spieren los te maken en stress te verminderen. Door daarna een infrarood sauna te nemen, kun je nog dieper ontspannen. De infrarode warmte dringt diep door in je spieren en gewrichten, waardoor spanning wordt verminderd en stress wordt losgelaten.

2. Verbeterde Circulatie en Ontgifting

Tijdens een massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker door je lichaam worden verspreid. Een sessie in de infrarood sauna versterkt dit effect door het verwarmen van je lichaam en het bevorderen van transpiratie, wat kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit je systeem.

3. Verlichting van Spierpijn en Pijnlijke Gewrichten

De combinatie van massage en infraroodwarmte kan verlichting bieden aan mensen die last hebben van spierpijn, stijfheid of pijnlijke gewrichten. De warmte van de infrarood sauna kan helpen de bloedcirculatie te verbeteren en ontstekingen in het lichaam te verminderen.

4. Verbeterde Slaapkwaliteit

Een ontspannen lichaam en geest dragen bij aan een betere slaapkwaliteit. Na deze combinatiebehandeling voel je je wellicht zo ontspannen dat je ’s nachts dieper en rustiger slaapt.

Deze infrarood sauna staat erom bekend dat het de bloeddruk regulariseert, de hartfunctie verbetert, energie geeft, pijn verzacht bij artrose en reuma.

Reserveer uw saunabezoek.