Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Restaurant

Het restaurant van SpaSereen Maastricht

U kunt bij ons de hele dag genieten van culinaire hoogstandjes, ware Meesterwerkjes uit de keuken van SpaSereen Maastricht. Geniet tijdens het diner van onze openhaard en ervaar de rust en gezelligheid dat het haardvuur met zich meebrengt.

Even bijtanken

Bij SpaSereen Maastricht geniet u niet alleen van een heerlijke sauna, maar ook in ons restaurant is het prima vertoeven. Als u van lekker eten houdt of van een mooi glas wijn, bent u bij SpaSereen Maastricht aan het juiste adres.

Onze koks koken met de seizoenen mee. U kunt zich het hele jaar door dus laten verrassen door weer een nieuwe menukaart met bijpassende uitgebreide wijnkaart. Sapjes en smoothies van seizoensfruit, maar ook vegetarische gerechten worden geserveerd.

Wij houden eveneens rekening met allergenen en allergieën. Hiervoor hebben we speciale producten in huis (te vinden op onze allergenenkaart). Onze koks en bediening luisteren graag naar al uw wensen.

Bij mooi weer zit u heerlijk op ons terras en bij minder weer in ons sfeervolle restaurant. De keuken heeft per ingang van 1 oktober verruimde openingstijden, namelijk:

Zondag tot en met donderdag: 12:00 – 21:00.

Vrijdag en zaterdag: 12:00 – 21:30.

Bekijk hier de SpaSereen Maastricht Menukaart.

Specialiteiten op de menukaart van SpaSereen Maastricht

Asperges, haring, mosselen, wild, voorjaars-, herfst- en wintergerechten; SpaSereen Maastricht heeft ieder seizoen een nieuwe menukaart. De keukenbrigade is ingesteld op zowel specialiteiten als lekkere snackgerechten.

Wij werken met dagverse producten waardoor het voor kan komen dat producten soms onverhoopt niet voorradig zijn bij onze gewaardeerde leveranciers. Uiteraard doen wij ons uiterste best een passend alternatief te bieden.

Speciaal Kerstmenu op 2de kerstdag bij SpaSereen Maastricht

Op 2de Kerstdag serveert onze keukenbridage drie bijzondere kerstgerechten. Deze drie gerechten zijn op 26 december in ons restaurant te bestellen, echter de dagspecialiteit Beef Wellington dient vooraf gereserveerd te worden bij uw reservering bij ons.

Bekijk hier het SpaSereen Maastricht Kerstmenu 2023

sauna menukaart