Overnachten

Geen zin om na een dagje wellness naar huis te rijden? Dat snappen wij heel goed! Boek dan extra voordelig een overnachting op Dormio Resort Maastricht of bekijk ons Hotelarrangement.

Dagje sauna met overnachting

SpaSereen Maastricht is gelegen op Dormio Resort Maastricht, waardoor u binnen enkele minuten lopend in uw hotelkamer, appartement of vakantie woning kunt zijn. Gasten van SpaSereen Maastricht krijgen 20% korting (extra bovenop andere eventuele kortingen/acties) op een verblijf bij Dormio, middels de kortingscode wellness20. Deze code kunt u in stap 2 van het boekingsproces invoeren en werkt enkel via onderstaande links:

Boek hier uw hotelkamer naar keuze bij Dormio Hotel De Prins van Oranje.

Boek hier uw accommodatie naar keuze bij Dormio Resort Maastricht.

Dormio Resort Maastricht in Maastricht ligt bovenop de groene Limburgse Dousberg, tegen de grens met België en naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Het bruisende centrum van Maastricht is altijd dichtbij. Met de fiets staat u in 10 minuten vanuit het resort op het Vrijthof. In de stad Maastricht is natuurlijk heel veel te beleven. Maar de omgeving van Maastricht heeft ook heel moois voor u in petto. Ga vanuit het resort op ontdekkingsreis!