Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Overnachten

Geen zin om na een dagje wellness naar huis te rijden? Dat snappen wij heel goed! Boek dan extra voordelig een overnachting bij een van onze partners of bekijk ons Hotelarrangement.

Dagje sauna met overnachting bij Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht in Maastricht ligt bovenop de groene Limburgse Dousberg, tegen de grens met België en naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Het bruisende centrum van Maastricht is altijd dichtbij. Met de fiets staat u in 10 minuten vanuit het resort op het Vrijthof. SpaSereen Maastricht is gelegen op Dormio Resort Maastricht, waardoor u binnen enkele minuten lopend in uw hotelkamer, appartement of vakantie woning kunt zijn.

Gasten van SpaSereen Maastricht krijgen 20% korting (extra bovenop andere eventuele kortingen/acties) op een verblijf bij Dormio, middels de kortingscode wellness20. Deze code kunt u in stap 2 van het boekingsproces invoeren en werkt enkel via onderstaande links. (U dient éérst naar beneden te scrollen en een accommodatie te selecteren, daarna pas de exacte datum.)

Boek hier uw hotelkamer naar keuze bij Dormio Hotel De Prins van Oranje.

Boek hier uw accommodatie naar keuze bij Dormio Resort Maastricht.

Dagje sauna met overnachting bij Buitenplaats Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt is een hotel in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Het kasteelhotel is dé plek voor een romantische overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merk je al zodra je aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek. Buitenplaats Vaeshartelt ligt op 5 minuten rijden van het historische centrum van Maastricht en op 15 minuten met de auto van SpaSereen Maastricht.

Meer informatie over Buitenplaats Vaeshartelt en ons gezamenlijke ”Just The Two Of Us” vindt u op de website https://www.vaeshartelt.nl/arrangement/just-the-two-of-us/