Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Belevenisprogramma

Woon een gratis opgieting bij

Dagelijks organiseren onze saunameesters spectaculaire opgietingen. Dit is een traditioneel saunaritueel, waarbij gebruik wordt gemaakt van water, ijs en etherische oliën. U kunt zich wel voorstellen wat voor een effect dit heeft op de saunakachel. De luchtvochtigheid in de sauna zal toenemen en een heerlijke geur verspreidt zich. De saunameester maakt hier een ware show van. We noemen het ‘wapperen’, maar dat dekt absoluut de lading niet. Kom en ervaar het zelf!

Dagelijks kunt u deelnemen aan deze belevenissen:

11:30 uur: Opgieting

13:00 uur: Kuusi scrubritueel * in het Turks stoombad.

14:00 uur: Opgieting

16:00 uur: Opgieting

17:00 uur: Surprise van de dag

17:30 uur: Klanschalenritueel ** in de Klanschalenruimte.

18:30 uur: Opgieting

20:00 uur: Opgieting

21:30 uur: Opgieting

*Reserveren voor het Kuusi scrubritueel kan bij check in bij de receptie. De kosten bedragen € 6,00 per persoon.

**Reserveren voor het klankschalenritueel kan bij check in bij de receptie. De kosten bedragen €6,00 per persoon.

Opgieting

Kuusi scrub

Kuusi scrub is een luxe, van oorsprong Finse, houtscrub gemaakt van geheel biologische Finse Dennenhoutvezel en dus geheel natuurlijk. De houtvezel wordt ingelegd met etherische lavendelolie, welke zorgt voor een kalmerende en ontspannen huid. De unieke microdennenvezel reinigt, stimuleert en verwent uw huid en geeft een zijdezacht resultaat.

De scrub is ph-neutraal, zeepvrij en mag gebruikt worden voor de gevoelige huid én het gezicht.

Deze scrubsessies vinden onder begeleiding van de saunameester plaats in het Turks stoombad. Door de warmte gaan de poriën van uw huid openstaan, waardoor onzuiverheden makkelijk verwijderd worden. Tevens draagt de scrub bij aan de doorbloeding van uw huid.

*Reserveer uw scrubsessie voor slechts € 6,00 per persoon bij de receptie. Op eventuele badkledingdagen vindt er geen scrubsessie plaats.

Klankschalen

Klankschalensessie

Een klankschaalsessie is eigenlijk een vorm van therapie. Een klankschaal heeft de vorm van een kom en bestaat uit een mengsel van meerdere metalen. Om het te bespelen wordt een slagstok gebruikt. Door met de slagstok tegen de schaal te slaan ontstaan er trillingen. Deze trillingen helpen bij het resetten van de gedachte en het vinden van balans in het lichaam.

Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. De klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op uw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden.

Door het aanslaan van klankschalen die trilling geven, wordt het water in uw lichaam in beweging gezet. Net als wanneer u een steen in het water zou gooien, dan ontstaan er ook golfjes. Hierdoor ontspant u en kunt u stress en andere blokkades los laten.

** Reserveren voor de klankschalensessie is mogelijk bij de receptie. De kosten bedragen €6,00  per persoon.

Belevenisprogramma

Nieuw bij SpaSereen Maastricht: elke laatste zondag van de maand is Opgietzondag!