10-Badenkaart

Kom vaker genieten bij SpaSereen Maastricht

Schaf (samen met een saunamaatje) een 10-badenkaart aan en ervaar de vele voordelen van een regelmatig saunabezoek.

Een bezoek aan de sauna draagt bewezen bij aan uw persoonlijk welzijn. Het is heerlijk ontspannend maar draagt ook wezenlijk bij aan uw fysieke en mentale gezondheid. Een bezoek aan de sauna sterkt het lichaam, maakt u weerbaarder tegen virussen zoals griep, helpt bij chronische pijnklachten zoals fybromyalgie en reuma, maar ook bij aandoeningen zoals diabetes type 2. Daarnaast zorgt een saunabezoek ervoor dat u een betere weerstand opbouwt tegen temperatuurwisselingen.

Onze badenkaarten

U kunt kiezen uit een badenkaart voor doordeweeks (maandag t/m donderdag) en een badenkaart die geldig is in het weekend (vrijdag t/m zondag).

De weekendbadenkaart kunt u ook doordeweeks gebruiken. Een doordeweekse badenkaart is te gebruiken in het weekend (vrijdag t/m zondag) en in vakanties/feestdagen tegen een toeslag van € 3,- euro per persoon.

  • Weekend badenkaart € 380,
  • Midweek badenkaart € 350,

De sauna badenkaart is aan te schaffen bij de receptie van SpaSereen Maastricht. Daarna heeft u twee jaar de tijd om de badenkaart te gebruiken bij SpaSereen Maastricht. Deze is niet persoonsgebonden.

Geniet van onze faciliteiten zoals onze heerlijke opgietingen, het verwarmde zwembad, de bubbelbaden, het Turks stoombad, de vele sauna’s en kom even bij met een hapje en een drankje op ons fantastische dakterras. Of boek eens een gezichtsbehandeling of heerlijke massage bij.

Hopelijk mogen we u weer snel verwelkomen in onze gloednieuwe wellness.Zoutkristal