Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Badenkaart

Schaf (samen met een saunamaatje) een badenkaart aan en ervaar de vele voordelen van een regelmatig saunabezoek. Een bezoek aan de sauna draagt bewezen bij aan uw persoonlijk welzijn. Het is heerlijk ontspannend maar draagt ook wezenlijk bij aan uw fysieke en mentale gezondheid. Een bezoek aan de sauna sterkt het lichaam, maakt u weerbaarder tegen virussen zoals griep, helpt bij chronische pijnklachten zoals fybromyalgie en reuma.

Onze 10-badenkaarten

U kunt kiezen uit een badenkaart voor doordeweeks (maandag t/m donderdag) en een badenkaart die geldig is in het weekend (vrijdag t/m zondag).

De weekendbadenkaart kunt u ook doordeweeks gebruiken. Een doordeweekse badenkaart is te gebruiken in het weekend (vrijdag t/m zondag) en in vakanties/feestdagen tegen een toeslag van € 3 euro per persoon.

  • Weekend badenkaart € 380
  • Midweek badenkaart € 350

NIEUW! Avond 10-badenkaart

Sinds eind september 2023 bieden op verzoek van onze gasten ook een speciale Avond 10-badenkaart. Deze avondbadenkaart kunt u gebruiken op doordeweekse dagen (maandag t/m donderdag) vanaf 17.00.

  • Avond badenkaart € 250

Aanschaf badenkaart

De sauna badenkaart is aan te schaffen bij de receptie van SpaSereen Maastricht. Daarna heeft u twee jaar de tijd om de badenkaart te gebruiken bij SpaSereen Maastricht. Deze is niet persoonsgebonden.

Geniet van onze faciliteiten zoals onze heerlijke opgietingen, het verwarmde zwembad, de bubbelbaden, het Turks stoombad, de vele sauna’s en kom even bij met een hapje en een drankje op ons fantastische dakterras. Of boek eens een gezichtsbehandeling of heerlijke massage bij.

Hopelijk mogen we u weer snel verwelkomen in onze gloednieuwe wellness.