Wellness in Limburg

SpaSereen Maastricht behoort tot de topsauna’s van Limburg. Dit luxe wellnessresort biedt toegang tot de mooiste sauna’s van Limburg en dat is niet het enige. Wij staan erom bekend een ware belevenis te maken van uw saunabezoek. Dit doen wij door dagelijks opgietingen en scrubsessies aan te bieden. Van ’s ochtends tot ’s avonds bieden onze Saunameesters verschillende soorten opgietingen aan, waarin zij uw saunabezoek naar een hoger niveau tillen.

Ook kunt u een Kuusi scrubsessie toevoegen aan uw saunabezoek. Kuusi scrub is een luxe, van oorsprong Finse, houtscrub gemaakt van geheel biologische Finse Dennenhoutvezel en dus geheel natuurlijk. De houtvezel wordt ingelegd met etherische lavendelolie, welke zorgt voor een kalme en ontspannen huid. De unieke microdennenvezel reinigt, stimuleert en verwent uw huid en geeft een zijdezacht resultaat. Deze scrub is ph-neutraal, zeepvrij en mag gebruikt worden voor de gevoelige huid én het gezicht. Deze scrubsessies vinden plaats in het Turks stoombad. Door de warmte gaan de poriën van uw huid openstaan, waardoor onzuiverheden makkelijk verwijderd worden. Tevens draagt de scrub bij aan de doorbloeding van uw huid. Bekijk ons Belevenisprogramma voor meer informatie.

Sauna aanbiedingen

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe acties en tijdelijk voordeel? Schrijft u zich dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo mist u geen enkel saunavoordeel.

Overnachten en eten bij SpaSereen Maastricht 

SpaSereen Maastricht bezoeken en blijven overnachten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn gevestigd op Dormio Resort Maastricht en kunnen u met korting een wellnessbezoek met overnachting aanbieden.

Ons restaurant staat bekend om de culinaire hoogstandjes van onze chefkok. Laat u elke seizoen weer verrassen door een nieuw menu!

Wilt u zich goed voorbereiden op uw bezoek aan SpaSereen Maastricht? Bekijk dan alvast onze plattegrond. De openingstijden, tarieven, contactgegevens, routebeschrijving en huisregels van SpaSereen Maastricht vindt u ook hier.

Let op: elke EERSTE dinsdag van de maand en elke DERDE donderdag van de maand Badkleding dag!

Werken bij SpaSereen Maastricht

Wij zoeken altijd nieuwe collega’s. Kom ons team versterken en bekijk welke vacatures we nu open hebben staan.