Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Het restaurant van SpaSereen Maastricht

U kunt bij ons de hele dag genieten van culinaire hoogstandjes, ware Meesterwerkjes uit de keuken van SpaSereen Maastricht.

Even bijtanken

Bij SpaSereen Maastricht geniet u niet alleen van een heerlijke sauna, maar ook in ons restaurant is het prima vertoeven. Als u van lekker eten houdt of van een mooi glas wijn, bent u bij SpaSereen Maastricht aan het juiste adres.

Onze koks koken met de seizoenen mee. U kunt zich het hele jaar door dus laten verrassen door weer een nieuwe menukaart met bijpassende uitgebreide wijnkaart. Sapjes en smoothies van seizoensfruit, maar ook vegetarische gerechten serveren wij volop.

Wij houden eveneens rekening met allergenen en allergieën. Hiervoor hebben we speciale producten in huis (te vinden op onze allergenenkaart). Onze koks en bediening luisteren graag naar al uw wensen.

Bij mooi weer zit u heerlijk op ons terras en bij minder weer in ons sfeervolle restaurant.

Bekijk hier de SpaSereen Menukaart met de gerechten en dranken die wij op het terras serveren.

Specialiteiten op de menukaart van SpaSereen Maastricht

Asperges, haring, mosselen, wild, voorjaars-, herfst- en wintergerechten; SpaSereen Maastricht heeft ieder seizoen een nieuwe menukaart. De keukenbrigade is ingesteld op zowel specialiteiten als lekkere snackgerechten.

Wij werken met dagverse producten waardoor het voor kan komen dat producten soms onverhoopt niet voorradig zijn bij onze gewaardeerde leveranciers. Uiteraard doen wij ons uiterste best een passend alternatief te bieden.