Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Gezond genieten

dompelen maarsseveense plasBent u het nieuwe jaar met goede voornemens begonnen? En staat gezond(er) leven daarbij ook op uw lijstje? Dan hopen wij u dit jaar vaak te verwelkomen. Een saunadag is namelijk goed voor de gezondheid.

In de sauna zweet u eventuele stress en zorgen eruit en daarnaast bouwt u daarmee een goede weerstand op. Frequente saunabezoekers hebben daardoor bijvoorbeeld minder last van verkoudheid. Saunawarmte zorgt voor een betere doorbloeding en de afwisseling van transpiratie (warmte) met afkoelen (kou) zorgt  voor een grondige reiniging van de huid. Infrarood is goed voor spieren en gewrichten.

Redenen genoeg om u te laten verwennen
Wanneer u kiest voor een massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Een regelmatige massagebehandeling kan zelfs de kans op neerslachtigheid en depressie verminderen. Daarnaast heeft een gezichtsbehandeling positieve effecten op uw huid doordat dode huidcellen worden verwijderd. Kortom: door vaker een dagje te ontspannen voelt u zich lekkerder in uw vel. Redenen genoeg om u te laten verwennen bij het mooiste wellnessresort van Nederland aan de Maarsseveense Plassen. Bekijk hier onze arrangementen en reserveer uw saunabezoek direct online.

Tot ziens bij SpaSereen!