Maar liefst 23 faciliteiten bij SpaSereen Maastricht

SpaSereen Maastricht; Waar luxe en natuur samen komen. Wat deze woorden precies om het lijf hebben? Houd het op een zee van mogelijkheden. Want alles is erop ingericht om van uw saunaverblijf een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Grote kans dat uw verwachtingen worden overtroffen.

 

Unieke luxe sauna in Limburg

SpaSereen Maastricht heeft een breed scala aan bijzondere spafaciliteiten. Geen enkele saunacabine is standaard. Unieke houtafwerkingen en bijzondere kachels wisselen elkaar af. Denk aan de vele voordelen van de infraroodsauna of ervaar eens alle rust in onze natuursauna. Onderbreek uw saunabezoek voor een duik in ons buiten- of binnenzwembad. U maakt uw wellness dag compleet met een massage of andere behandeling. Bijkomen doen we bij de open haard of in de prachtige tuin.

SpaSereen Maastricht staat voor pure wellness. Ook perfect als cadeau. Daarom kunt u bij ons ook de SpaSereen Maastricht cadeaubon aanschaffen om zo iemand een dagje wellness cadeau te geven.

Bekijk hier alle faciliteiten van SpaSereen Maastricht. Van whirlpool tot saunacabine en van koelruimte tot relaxruimte. Alles om een gehele dag te kunnen genieten van pure wellness.