Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Zwangerschapsmassage

Je zou een massage tijdens de zwangerschap sowieso bij een gespecialiseerd masseur moeten boeken vanwege de expertise, maar ook omdat er daar vaak een speciaal zwangerschapsmassage-kussen te vinden is. SpaSereen Maastricht biedt dit allemaal!

Masseren tijdens een zwangerschap

Je lichaam herstelt door middel van een zwangerschapsmassage een beetje van alle druk en verandering. En het zorgt voor ontspanning. Je zult merken dat je dieper ademhaalt en bovendien komt je hoofd volledig tot rust. Uiteraard worden ook de spieren soepeler.

De zwangerschapsmassage verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Ook werkt de massage kalmerend en ontspannend. Tijdens de massage lig je op een heerlijk zwangerschapskussen dat is samengesteld uit hoogwaardig Memory Foam. Het kussen past zich aan naar de contouren van het lichaam.

Massages worden tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap sterk afgeraden. Om deze reden zullen onze masseurs dan ook geen massage geven in deze eerste periode van uw zwangerschap.

massage maastricht

Duur 25 min. € 42

Duur 50 min. € 75

Online reservering