Sportmassage

Een sportmassage is een massage die vooral gericht is op het herstel van het lichaam na een sportprestatie. Om deze reden is een sportmassage gericht op het afvoeren van afvalstoffen en het aanvoeren van bouwstoffen naar de spieren.

Diepe krachtige massage

Een sportmassage is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen. Diepe, krachtige massagetechnieken zorgen voor een verbetering van de zogenaamde ‘energiestroom’. Alle stress en spanning vloeit uit je lichaam. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Deze massage is daarom uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest. Bovendien hoef je niet lang op resultaat te wachten. Je voelt je al snel een stuk beter en je kunt in no-time de wereld weer aan.

Sportmassage

Sporters die zwaar trainen of intensieve workouts doen, komen bij voorkeur één tot twee keer per week. Zo kunnen zij de flexibiliteit en conditie van hun spieren op peil houden. In tijden van minder intensieve training of recreatief sporten is elke drie à vier weken voldoende.

Duur 25 min. € 42
Duur 50 min. € 75

Online reservering