Bezoek SpaSereen Maastricht ook zonder reservering – zie hier ons Herfst Arrangement

Hotstone massage

hotstone massage

Bij een hotstone massage zorgen de warme stenen voor een prettige en ontspannende massage. Door de combinatie van de warme stenen en de beweging met de stenen is het mogelijk om dieper gelegen weefsel intens te behandelen. De stenen die we gebruiken worden verwarmd tot zo’n 45 graden, erg aangenaam dus. Het zijn echte vulkanische stenen die door de invloed van zand en water door de eeuwen heen prachtig glad gepolijst zijn. De grootte varieert van 2 tot 12 centimeter en geschikt voor elk lichaam.

Door de warmte van de stenen werken we op een dieper niveau waardoor ook afvalstoffen beter worden afgevoerd. Dat helpt weer bij het ontgiften van uw lichaam om het zo weer in balans te brengen. Daarbij helpt een hotstone behandeling goed tegen vermoeidheid.

Bij zwangerschap wordt deze massage afgeraden.

Duur 25 min. € 39
Duur 50 min. € 72

Bij een buitentemperatuur vanaf 25 graden geven wij geen hotstone massages. Indien u vooraf een hotstone massage heeft gereserveerd en het is op uw bezoekdatum 25 graden of warmer, zal de hotstone massage automatisch omgezet worden naar een ontspanningsmassage.

Online reservering