Wellness behandelingen

In de beautysalons van SpaSereen Maastricht kunt u de heerlijkste schoonheidsbehandelingen ondergaan. Denk aan gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages en voetverzorging.

 

Natuurlijke schoonheidsbehandelingen

Wij werken met het awardwinning beautymerk Cenzaa. Cenzaa biedt kwalitatief hoogwaardige schoonheidsproducten aan en geeft je de beautyproducten voor een gezonde lifestyle. Cenzaa werkt samen met vooraanstaande laboratoria en ontwikkelt samen met hen veilige, revolutionaire huidverbeteringsproducten. Nergens ter wereld vindt u hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten dan bij Cenzaa. Ontdek het bewezen effectieve thuisprogramma dat bijdraagt aan maximaal huidresultaat. Onze schoonheidsspecialistes adviseren u graag over verzorging volledig afgestemd op uw huidbehoefte, zodat u de allerbeste versie van uzelf wordt. Wilt u weten wat uw huidtype is en welke gezichtsproducten daar het best bij werken, maak dan een afspraak met onze schoonheidsadviseuses.

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en wellness combineert. Daarnaast is Cenzaa 100% natuurlijk; De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden ze bij Cenzaa en SpaSereen Maastricht belangrijk!

Boek een massage

Op deze pagina treft u een overzicht van alle schoonheidsbehandelingen aan. Van zwangerschapsmassage tot hotstone massage en van sportmassage tot anti age-gezichtbehandeling. U kunt deze ook los reserveren, zonder dagentree tot de sauna. Of geef eens een massage cadeau met onze cadeaubon.

U boekt uw behandeling makkelijk online. Wij verwelkomen u graag in onze schoonheidssalons.

Duo Massage

Wist u dat u al onze behandelingen ook voor twee personen kunt reserveren? Veel van onze klanten boeken graag een duo-massage of wellnessbehandeling voor twee personen. Dankzij onze duo-behandelkamers is dat geen enkel probleem. Zo kunt u samen privé van onze wellnessbehandelingen genieten. Dus reserveer uw dagje sauna voor twee en laat ons weten dat u de gekozen behandelingen graag tegelijk als duo ondergaat. Wij zorgen voor een perfecte spa dag voor twee.