Winter Arrangement

Kom heerlijk ontspannen opwarmen met ons Winter Arrangement. Begin uw dag goed met een warme kop koffie of thee inclusief Limburgse vlaai. Laat uzelf daarna verwennen met een Delight Touch Treatment van 25 minuten. Ervaar zelf waarom we het masker dat we tijdens deze behandeling gebruiken ‘Your sleeping beauty mask’ noemen.

In deze beauty relax behandeling wordt gebruik gemaakt van Cenzaa’s (nacht)masker. De gezonde grondstoffen in het masker dringen diep door in de huid en zorgen voor een baanbrekende huidverbetering, door huidveroudering te remmen en huidverjonging in te zetten. Dit masker zal na afloop van de behandeling zo goed als opgenomen zijn door de huid. Het restant laten wij na afloop zitten, aangezien het hier een masker betreft dat de gehele nacht door kan werken. Het masker is verder niet zichtbaar.

sauna en diner

In dit sauna arrangement zit ook een maaltijdsalade naar keuze of een heerlijke saté van kippendij, te nuttigen in ons gezellige restaurant.

Indien u in plaats van een 25 minuten behandeling een 50 minuten Glow Peel behandeling wenst, is dit mogelijk tegen een toeslag van €30,-.

Sauna entree

Tarieven

  • maandag t/m donderdag €86,-
  • vrijdag t/m zondag €89,-

Tijdens feestdagen en vakanties gelden de weekendtarieven (m.u.v. de zomervakantie).

Zoutkristalsauna

Dit arrangement is een perfecte combinatie van sauna en beauty; u maakt kennis met ons beautymerk Cenzaa. Een verzorgingslijn die deels uit natuurlijke ingrediënten bestaat en zo is ontwikkeld dat deze geschikt is voor de meest uiteenlopende huidtypen.

Voor een energieke en stralende huid in de ochtend

Delight Touch is een intensief hydraterend, herstellend en voedend masker. De unieke beleving aan dit masker is o.a. haar rijke textuur met een heerlijke geursensatie. Het verbetert de huidteint, maakt de huid gladder en steviger. Ideaal als intensief Sleeping Mask, uw masker en nachtverzorging in 1! Perfect einde van uw dag.

Dit sauna arrangement kunt u reserveren van 21 december 2022 t/m 19 maart 2023.

Online reserveren