Hotel Arrangement

Wellness met overnachting in Maastricht

Kom relaxen, eten en overnachten bij SpaSereen Maastricht.

Een dagje heerlijk genieten in al onze sauna faciliteiten, tussendoor smullen van Limburgse vlaai, een lunch én een diner naar keuze en sluit de perfecte saunadag af in Dormio Hotel de Prins van Oranje.

Sauna met hotelovernachting

Dit hotel bevindt zich, net als SpaSereen Maastricht, op Dormio Resort Maastricht. Dormio Hotel De Prins van Oranje is een viersterren hotel en is dé perfecte uitvalsbasis voor één of meerdere dagen wellness, om het gezellige centrum van Maastricht te bezoeken (u krijgt een stadswandeling cadeau), de prachtige natuur te ontdekken of om een balletje te slaan op de naastgelegen International Golf Maastricht. Vanuit uw hotelkamer heeft u een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap, het Wilhelmus of de naastgelegen golfbaan. Als gast van Dormio Hotel De Prins van Oranje kunt u gebruik maken van alle uitgebreide faciliteiten op Dormio Resort Maastricht.

Begin de tweede dag met een vers ontbijt dat inbegrepen is bij dit arrangement.

U kunt er voor kiezen om op de dag van aankomst of op de dag van vertrek gebruik te maken van uw sauna arrangement. Indien gewenst, kunt u eventuele bagage bij ons stallen. Laat u vervolgens door SpaSereen Maastricht de hele dag in de watten leggen. Warm op in de saunacabines, relax in de baden en kom bij in ons populaire restaurant.

Sauna met overnachting

Tarieven sauna & hotel:

Maandag t/m donderdag € 119,- per persoon

Vrijdag t/m zondag € 139,- per persoon

Let op: Dit arrangement is enkel te boeken o.b.v. 2 personen. Bij een boeking voor 1 persoon rekenen wij doordeweeks een toeslag van € 45,-. en in het weekend een toeslag van € 57,-. Komt u met meer dan 2 personen, kunt u 1 kamer per twee personen boeken. Tijdens feestdagen is het mogelijk dat een toeslag van toepassing is op de hotelkamer, daar de prijzen van een hotelkamer deze dagen niet vast staan.

Arrangementsprijs is exclusief toeristenbelasting à 5,75 euro per persoon. Deze kunt u bij vertrek aan de hotelreceptie voldoen.

 

 

 

 

 

 

 

Inchecken kan vanaf 15:00. Uiteraard bent u eerder al welkom bij SpaSereen Maastricht en kunt u eventuele bagage bij Dormio Hotel De Prins van Oranje in bewaring geven. In- en uitchecken voor het hotel kan bij de receptie van Dormio Resort Maastricht.

Het ontbijt wordt geserveerd bij Proeflokaal Eten van Dormio Resort Maastricht. Van maandag tot en met vrijdag is het mogelijk te ontbijten tussen 07:00-10:30 uur. Op zaterdag en zondag is het mogelijk te ontbijten tussen 08:00-10:30 uur. Reserveren is niet noodzakelijk.

Dit Sauna & Hotel Arrangement is alleen boekbaar via de website van SpaSereen Maastricht, middels onderstaand formulier, en niet via Dormio Resort Maastricht. Op feestdagen geldt een ander tarief. U ontvangt nadat u uw aanvraag ingediend heeft bij voldoende beschikbaarheid een bevestiging vanuit SpaSereen Maastricht. Gereserveerde arrangementen zijn non-refundable, het is niet mogelijk uw arrangement te annuleren en/of te wijzigen.

Toeristenbelasting wordt aan het einde van het jaar/begin januari zelfde jaar jaarlijks berekend en zal dan worden gewijzigd. Ook op reserveringen die al gemaakt zijn.

SpaSereen Maastricht Hotel Arrangement boeken

Vul hier uw gegevens in, zodat wij uw persoonlijke boeking in orde kunnen maken.
  • DD slash MM slash YYYY
    Dag van aankomst
  • DD slash MM slash YYYY
    Dag van vertrek

Uw ontvangt van ons een definitieve boekingsbevestiging.

wellnessweekend