SpaSereen Culinair Arrangement – Drie gangen

Vier de lente bij SpaSereen Maastricht

De lente vraagt om een nieuwe menukaart en een nieuw menu vraagt om een speciaal arrangement, waarin onze culinaire meesterwerken een prominente plek krijgen. Speciaal voor de fijnproevers onder onze gasten, hebben wij ons populair Culinair Arrangement een upgrade gegeven.

Kom ook een hele dag genieten van al onze spa- en saunafaciliteiten. Bij aankomst wordt u meer dan gastvrij ontvangen met koffie of thee en een stuk verse Limburgse vlaai, waarna u de hele dag kunt gaan genieten van alles wat ons wellnessresort u te bieden heeft. Saunacabines, baden en een veelvoud aan massages en beautybehandelingen. Trek gekregen? Dan verwelkomen wij u graag in ons restaurant voor een 3-gangen lunch of diner.

Start met een huisgemaakte shared-platter als voorgerecht. Het voorgerecht is als volgt samengesteld:

  • Dagverse soep
  • Focaccia brood
  • Heerlijke dip
  • Kleine salade

Geniet vervolgens van een hoofdgerecht naar keuze en sluit af met een overheerlijk dessert. U heeft de keuze uit een koffie compleet of een wisselend seizoen dessert.

voorgerecht

Dit arrangement is één van onze populairste arrangementen door de combinatie van sauna, heerlijk eten en een scherpe prijs. Het SpaSereen Culinair Arrangement is te reserveren vanaf 25 februari 2023.

Prijs maandag t/m donderdag €76,- p.p.

Prijs vrijdag t/m zondag € 79,- p.p. 

Tijdens feestdagen en vakanties gelden de weekendtarieven (m.u.v. de zomervakantie)

Online reserveren