Vanaf 20 maart: Lente Arrangement

Is de lente ook uw favoriete seizoen? Bij SpaSereen Maastricht kunt u volop genieten van de tuin, buitenbaden, het terras, alle saunacabines, sauna rituelen en het hoog gewaardeerde restaurant. Dit kan extra voordelig met het tijdelijke lente arrangement.

Het SpaSereen Maastricht Lente Arrangement bevat:

  • De gehele dag sauna entree
  • Koffie of thee met verse Limburgse vlaai
  • Maaltijdsalade naar keuze of saté van kippendij
  • Kuusi scrubritueel
  • Heerlijke frisse Lente cocktail

Prijs: € 66,- maandag t/m donderdag. € 69,- vrijdag t/m zondag.

Tijdens vakanties en feestdagen is het weekendtarief van toepassing.

Wat is een Kuusi scrub?

Met dit ritueel maakt u uw huid weer helemaal klaar voor die eerste zonnestralen in de lente.

Kuusi scrub is een luxe, van oorsprong Finse, houtscrub gemaakt van geheel biologische Finse Dennenhoutvezel en dus geheel natuurlijk. De houtvezel wordt ingelegd met etherische lavendelolie, welke zorgt voor een kalmerende en ontspannen huid. De unieke microdennenvezel reinigt, stimuleert en verwent uw huid en geeft een zijdezacht resultaat.

De scrub is ph-neutraal, zeepvrij en mag gebruikt worden voor de gevoelige huid én het gezicht.

Turks Stoombad

Deze scrubsessies vinden onder begeleiding van de saunameester plaats in het Turks stoombad. Door de warmte gaan de poriën van uw huid openstaan, waardoor onzuiverheden makkelijk verwijderd worden. Tevens draagt de scrub bij aan de doorbloeding van uw huid.

Op badkleding dagen heeft SpaSereen Maastricht geen scrubrituelen, gezien dit als minder prettig wordt ervaren. Ter vervanging vindt een extra klankschalenritueel plaats. Indien u het lente arrangement reserveert op een van de badkleding dagen, wordt het scrubritueel vervangen door een klankschalenritueel.

klankschalen

Online reserveren