Cenzaa Glow Peel Arrangement

Geniet van onze Cenzaa Glow Peel Arrangement inclusief sauna entree. Begin uw dag goed met een warme kop koffie of thee inclusief lekkere verse Limburgse vlaai. Daarbij ontvangt u een luxe Cenzaa gezichtsbehandeling Glow Peel van 50 minuten. In het arrangement zit ook een maaltijdsalade naar keuze of een Saté van kippendij, te nuttigen in ons gezellige restaurant. Tot slot ontvangt u van ons een leuk afscheidspresentje.

Dé gezichtsbehandeling voor instant glow

Dit is een ontspannende gezichtsbehandeling van 50 minuten, die speciaal op uw huidconditie en huidwensen wordt afgestemd. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van een ultra zachte peeling; de Mandelico Glow Peel. Dit is een peeling op basis van 15% amandelzuur en exfolieert op milde, maar doeltreffende, wijze, waardoor er direct een instant glow zichtbaar is op de huid en de tekenen van huidveroudering en pigmentatie worden aangepakt.

Daarnaast werkt de Mandelico Glow Peel als een antibacteriële peeling waardoor acné gereguleerd kan worden en ontstekingen voorkomen kunnen worden. Alles zonder irritatie van de huid!

Drukpuntmassage

Tijdens deze heerlijke behandeling ontvangt u tevens een drukpuntmassage. Deze massage brengt de energiestroom in het lichaam weer in balans.

Sauna Arrangement

Tarieven Arrangement:

  • Maandag t/m donderdag € 116,- p.p.
  • Vrijdag t/m zondag € 119,- p.p.

sauna menukaart

Tijdens feestdagen en vakanties gelden de weekendtarieven (m.u.v. de zomervakantie).

instant glow

Online reserveren