Najaars-actie: ontvang bij aanschaf van een 10-badenkaart 5 extra baden cadeau! Deze actie loopt tot en met 31 oktober

Koop nu een 10-badenkaart en ontvang 5x extra entree cadeau

De naamswijziging van Wellnessresort Maastricht naar SpaSereen Maastricht is een feit! Dat vieren we graag samen met u. Heeft u ons al bezocht en komt u graag nog eens? Dan is deze actie iets voor u!

U ontvangt tot en met 31 oktober 2022 maar liefst 5 keer extra toegang bij een 10-badenkaart. Oftewel; een 15-badenkaart voor de prijs van een 10-badenkaart! Dat is een korting die kan oplopen tot € 257,50.

U kunt kiezen uit een badenkaart voor doordeweeks (maandag t/m donderdag) en een badenkaart die geldig is in het weekend (vrijdag t/m zondag).

De weekendbadenkaart kunt u ook doordeweeks gebruiken. Een doordeweekse badenkaart is te gebruiken in het weekend (vrijdag t/m zondag) tegen een toeslag van € 3.00 euro per persoon.

  • Weekend badenkaart € 380,00 (voordeel van € 257,50)
  • Midweek badenkaart € 350,00 (voordeel van € 242,50)

De 15-badenkaart is aan te schaffen bij de receptie (let op: actie geldt alleen bij SpaSereen Maastricht, niet bij SpaSereen Maarssen). Daarna heeft u twee jaar de tijd om de badenkaart te gebruiken. Deze is niet persoonsgebonden.

Geniet van onze faciliteiten zoals onze heerlijke opgietingen, het verwarmde zwembad, de bubbelbaden, het Turks stoombad, de vele sauna’s en kom even bij met een hapje en een drankje op ons fantastische dakterras. Of boek eens een gezichtsbehandeling of heerlijke massage bij.

Hopelijk mogen we u weer snel verwelkomen in onze gloednieuwe wellness.