Let op: Dak werkzaamheden.

In verband met deze werkzaamheden tot 11.00 uur aan de tuinzijde, gaan wij 30 mei t/m 5 juli op maandag t/m vrijdag om 11.00 uur open in plaats van 10.00 uur! na 11:00 zal er minimaal geluidsoverlast zijn.

Zo aangenaam aan de Maarsseveense Plassen

Aan de mooie Maarsseveense plassen, vindt u onze sauna SpaSereen, het mooiste wellnessresort van Nederland. Hier leggen wij u graag in de watten en komt u tot rust. Mooie dagen aan het water gaan bij ons samen met bijzondere momenten aan tafel. Houdt u van genieten? Onze kok wil u graag verrassen. Hij geniet vooral als u het zich laat smaken.

Ook buiten het restaurant is het goed toeven. In de schoonheidssalon ontdekt u de beauty in uzelf. Er zijn vele dagarrangementen. En als u toe bent aan een weldaad voor uw lichaam, laat u dan masseren. Keuze te over: klassieke ontspanningsmassage, hamammassage, kruidenstempel of hotstone. Alles geheel afgestemd op uw wensen. Al onze behandelingen zijn los te boeken, maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen een compleet verzorgd arrangement te boeken.

Direct uw saunabezoek of arrangement reserveren?

Online reserveren