Let op: Dak werkzaamheden.

In verband met deze werkzaamheden tot 11.00 uur aan de tuinzijde, gaan wij 30 mei t/m 5 juli op maandag t/m vrijdag om 11.00 uur open in plaats van 10.00 uur! na 11:00 zal er minimaal geluidsoverlast zijn.

Een zee van mogelijkheden

SpaSereen steigerBent u klaar om uw bioritme te laten vieren? Bij SpaSereen in Tienhoven (vlakbij Utrecht en Maarsseveen) heeft u alle gelegenheid om wellness op uw manier te beleven.

Wilt u genieten in de sauna met uitzicht over de Maarsseveense plassen? Of liever een Turks stoombad of oosters voetenbad? U kunt ontspannen in onze huiskamer met open haard of bijvoorbeeld zonnebaden op een heerlijk ligbed buiten.

Bent u toe aan iets extra’s en wilt u uzelf eens verwennen? Bij SpaSereen heeft u alle gelegenheid om de schoonheid in uzelf te ontdekken: puur en aangenaam. Onze schoonheidsspecialistes reserveren graag persoonlijke aandacht voor u. Geheel afgestemd op uw wensen.

Al onze behandelingen zijn los te boeken, maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen een compleet verzorgd arrangement te boeken.

Direct uw saunabezoek of arrangement reserveren?

Online reserveren