Veilig naar de sauna

We verheugen ons op Uw komst! Maar eerst even dit……

Wij houden ons strikt aan het beleid van het RIVM. We behouden ons het recht voor om onderstaand protocol op enig moment aan te kunnen passen en zullen veranderingen via onze website aangeven. Ook kunt u telefonisch navraag doen naar het laatste protocol.

We vertrouwen op jullie begrip en strikte naleving om verdere besmetting te voorkomen en een sauna bezoek gezamenlijk prettig te maken en te houden. Hygiëne, ontspanning en uw en onze veiligheid en wederzijds respect staan bij ons voorop!

Algemeen

• Wij hanteren de 1,5 meter regel op ons terrein en in de sauna
• We verzoeken iedereen thuis te blijven met één van de volgende symptomen:
o Neusverkoudheid
o Hoesten
o Keelpijn
o Koorts

SpaSereen heeft het volgende protocol opgesteld om samen veilig van onze diensten gebruik te kunnen maken:

Entree- en vertrekprocedure

• Reserveren is verplicht. Hierbij werken we met tijdsblokken voor aankomst en inchecken.
Middels reserveringen voorkomt u teleurstelling dat we onze toegestane capaciteit bereikt hebben en u voor niets naar SpaSereen bent gekomen. Het maximaal aantal personen per reservering is 2.

• De tijdsblokken hebben als doel het aantal binnenkomende gasten te verspreiden en een lange rij bij de receptie te voorkomen. Ook hebben wij middels van tevoren reserveren reeds uw gegevens in ons bestand wat de inchecktijd verkort.

• Reserveren kan via alle gebruikelijke methoden, online en via de telefoon en uiteraard kunt u ook telefonisch last minute reserveren en laten we de mogelijke tijdsblokken weten.

• Wij vragen u vriendelijk de opgegeven aankomsttijd strikt na te leven, zodat de incheck ontspannen en veilig verloopt voor u en anderen.

• U hoeft geen vertrektijd aan te geven. Uit ervaring weten wij dat de uitcheck zeer gespreid over de dag gebeurt. Wel vragen we dag gasten voor 22.00 uur uit te checken, zodat de gasten met een avondentree tussen 22.00-23.30 uur kunnen uitchecken.

Sauna faciliteiten

• Alle saunafaciliteiten en baden zijn toegankelijk, echter wel met een verlaagde maximale capaciteit om ook hier de 1,5 meter regel te kunnen waarborgen. Per faciliteit wordt het maximaal aantal personen aangegeven.

• De gebruikelijke hygiëne maatregelen die u van ons gewend bent, zullen nog verder worden uitgebreid.

• Alle saunacabines hebben stickers op de houten banken. Deze stickers geven een zitplaats aan, waarbij de 1,5 meter wordt gewaarborgd. Gelieve niet te gaan liggen.

• Vooralsnog worden er geen opgietingen gegeven. Wel zullen we andere belevenissessies organiseren.

Beauty en massage afdeling

• Ook op onze beautyafdeling houden wij ons strikt aan het beleid van het RIVM. Zodra het RIVM gezichtsbehandelingen en massages toestaat zullen wij deze uiteraard weer gaan aanbieden. Tot die tijd hebben we een aangepast aanbod

• Onze schoonheidsspecialistes werken met mondkapjes PLUS een plexiglas gezichtsmasker. Raadpleeg ons personeel bij uw reservering naar de laatste stand van zaken en de mogelijkheden.

Het Restaurant

• Wij hebben de indeling van ons restaurant aangepast, zodat wij ook daar de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Hierdoor hebben we iets minder diner plekken dan u van ons gewend bent. In het restaurant hebben wij 4 persoons tafels gecreëerd, waaraan maximaal 2 personen mogen plaatsnemen, die beiden aan een kant van het blok plaatsnemen, tegenover elkaar. Wij serveren onze gerechten/dranken aan de lege kant van de tafel, zodat er ook tussen u en ons personeel gepaste afstand blijft.

• Reserveren voor lunch of diner hoeft niet, maar is vanwege de beperkte capaciteit wel aan te raden. Dit kunt u doen op de dag zelf bij de reserveringsdesk bij de entree van het restaurant.

• Zoals u van ons gewend was, kon u gewoon het restaurant inlopen en zelf een tafeltje uitzoeken. Vanwege het corona virus verzoeken wij u te wachten bij de reserveringsdesk. U zult door een gastvrouw naar een vrije, en gedesinfecteerde, tafel worden verwezen.

• In ons restaurant is middels vloerstickers een route / looprichting aangegeven. Wij verzoeken u vriendelijk deze te volgen.

• Op dit moment hebben we vanwege het virus geen tijdschriften in het restaurant. Uiteraard mag u zelf tijdschriften meenemen of een E-reader. Graag willen we u er nog wel even op wijzen dat E-readers (of een telefoon) met een camera niet zijn toegestaan in verband met de privacy van onze gasten.

• Uiteraard kunt u ook gewoon in het restaurant terecht voor alleen een drankje en/of een snack. Alle lounge plekken hebben bijzettafeltjes op wieltjes, zodat wij op gepaste afstand uw bestelling kunnen neerzetten en u het naar u toe kunt trekken.

Wij rekenen op u om de 1,5 meter regel ten alle tijden te respecteren in en rondom SpaSereen.
Alleen zo kunnen we samen zorgen voor een ontspannen bezoek. We verheugen ons op uw komst!