Ivm drukte zijn wij helaas telefonisch niet te bereiken. Reserveren voor zondag 2-10 is niet meer mogelijk.

Restaurant

Meesterwerkjes uit de keuken
Bij SpaSereen kunt u niet alleen in het stoombad genieten, maar ook aan tafel in ons restaurant. Of een mooi glas wijn van onze uitgebreide wijnkaart. Als u van lekker eten houdt, bent u bij SpaSereen aan het juiste adres. Vanzelfsprekend koken wij met de seizoenen mee. U kunt het hele jaar bij ons genieten. Bij mooi weer op ons terras en bij minder weer in ons sfeervolle restaurant.

Eten en drinken
Een lekker hapje in de rustruimte. Of lekker uitgebreid aan tafel gaan. Onze menu’s houden rekening met lekkerbekken en verwende gasten. Gezonde sapjes, smoothies en smaakvolle drankjes zijn daarop afgestemd. Uiteraard bent u ook voor vegetarische gerechten bij SpaSereen aan het goede adres.

Wij houden eveneens rekening met allergenen en allergieën. Hiervoor hebben we speciale producten in huis (te vinden op onze allergenenkaart). Onze koks luisteren graag naar al uw wensen.

Specialiteiten
Asperges, haring, mosselen, wild, voorjaars-, herfst- en wintergerechten… SpaSereen heeft ieder seizoen een nieuwe kaart. De keukenbrigade is ingesteld op zowel specialiteiten als lekkere snackgerechten. Daarnaast heeft SpaSereen een mooie wijnkaart, waarbij meer dan 12 wijnen per glas te verkrijgen zijn. Indien u op zoek bent naar een speciaal glas wijn dan hebben wij onze wijnkaart met bijzonder wijnen. Bekijkt u hier de wijnkaart met bijzondere wijnen.

Bekijk hier de SpaSereen Menukaart met de gerechten en dranken die wij op het terras serveren.

Wij werken met dagverse producten waardoor het voor kan komen dat producten soms onverhoopt niet voorradig zijn bij onze gewaardeerde leveranciers. Uiteraard doen wij ons uiterste best een passend alternatief te bieden.