Restaurant

Meesterwerkjes uit de keuken van SpaSereen Maarssen

Bij SpaSereen Maarssen kunt u niet alleen in de vele saunacabines genieten, maar ook aan tafel in ons restaurant. Geniet van een meesterlijk gerecht en een mooi glas wijn van onze uitgebreide wijnkaart. Als u van lekker eten houdt, bent u bij SpaSereen Maarssen aan het juiste adres.

Ontdek de menukaart  van SpaSereen!

 

Eten en drinken volgens SpaSereen begrippen

Een lekker hapje in de rustruimte met huiskamersfeer. Of lekker uitgebreid aan tafel gaan lunchen. Onze menu’s houden rekening met lekkerbekken en verwende gasten. Gezonde sapjes, smoothies en smaakvolle drankjes zijn daarop afgestemd. Uiteraard bent u ook voor vegetarische gerechten bij SpaSereen Maarssen aan het goede adres. Bekijk hier onze drankenkaart. Wij houden eveneens rekening met allergenen en allergieën. Hiervoor hebben we speciale producten in huis (te vinden op onze allergenenkaart). Onze koks luisteren graag naar al uw diner-wensen. Vanzelfsprekend koken wij met de seizoenen mee. U kunt het hele jaar bij ons genieten.

Culinaire specialiteiten

Asperges, haring, mosselen, wild, voorjaars-, herfst- en wintergerechten… SpaSereen Maarssen heeft ieder seizoen een nieuwe menukaart. De keukenbrigade is ingesteld op zowel specialiteiten als lekkere snackgerechten voor tijdens het loungen. Daarnaast heeft SpaSereen Maarssen een mooie wijnkaart, waarbij meer dan 12 wijnen per glas te verkrijgen zijn. Indien u op zoek bent naar een speciaal glas wijn voor bij onze open haard, dan hebben wij onze wijnkaart met bijzonder wijnen. Bekijkt u hier de wijnkaart met bijzondere wijnen.

Wij werken met dagverse producten waardoor het voor kan komen dat producten soms onverhoopt niet voorradig zijn bij onze gewaardeerde leveranciers. Uiteraard doen wij ons uiterste best een passend alternatief te bieden.