Voor vandaag 9-12 is er geen beschikbaarheid meer voor zowel overdag als de avond.

Voor Zondag 10-12 hebben we voor overdag geen beschikbaarheid meer, voor de avond kunt u nog wel reserveren.

 

10-Badenkaart

Kom vaker genieten bij SpaSereen Maarssen

Schaf (samen met een saunamaatje) een 10-badenkaart aan en ervaar de vele voordelen van een regelmatig saunabezoek.

Een bezoek aan de sauna draagt bewezen bij aan uw persoonlijk welzijn. Het is heerlijk ontspannend maar draagt ook wezenlijk bij aan uw fysieke en mentale gezondheid. Een bezoek aan de sauna sterkt het lichaam, maakt u weerbaarder tegen virussen zoals griep, helpt bij chronische pijnklachten zoals fybromyalgie en reuma, maar ook bij aandoeningen zoals diabetes type 2. Daarnaast zorgt een saunabezoek ervoor dat u een betere weerstand opbouwt tegen temperatuurwisselingen.

Onze badenkaarten

U kunt kiezen uit een badenkaart voor doordeweeks (maandag t/m donderdag) en een badenkaart die geldig is in het weekend (vrijdag t/m zondag).

De weekendbadenkaart kunt u ook doordeweeks gebruiken. Een doordeweekse badenkaart is te gebruiken in het weekend (vrijdag t/m zondag) tegen een toeslag van € 3,- euro per persoon.

  • Weekend badenkaart € 380,
  • Midweek badenkaart € 350,

De sauna badenkaart is aan te schaffen bij de receptie van SpaSereen Maarssen. Daarna heeft u twee jaar de tijd om de badenkaart te gebruiken bij SpaSereen Maarssen. Deze is niet persoonsgebonden.

Open haard cavine

Geniet van onze faciliteiten zoals onze heerlijke opgietingen, het verwarmde zwembad, de bubbelbaden, het Turks stoombad, de vele sauna’s en kom even bij met een hapje en een drankje in ons fantastisch restaurant. Of boek eens een gezichtsbehandeling of heerlijke massage bij.

Saunacomplex maarssen

Hopelijk mogen we u weer snel verwelkomen in onze wellness.