Vandaag is De oude dijk afgesloten, hou rekening met eventueel wegomleiding.
Woensdag 6 december sluiten we om 22.00 uur i.p.v. 23.00 uur i.v.m. een personeels-sinterklaasfeest.

Cenzaa-actie: Gratis mini-serum bij 24H dagcrème

De schoonheidsspecialistes van SpaSereen Maastricht werken met het kwaliteitsmerk Cenzaa. Cenzaa producten helpen u in zes makkelijke stappen naar maximale huidverbetering.

Wij begeleiden u graag naar een mooie en gezond uitziende huid en adviseren u over welk product u wanneer moet gebruiken. En nu klinkt ‘6 stappen’ misschien wel als een heel uitgebreid ritueel, maar niets is minder waar!

Het serum en de 24H gezichtscrème zijn twee van die stappen. Het serum is een dunne, super geconcentreerde fluïde en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd.
De 24H gezichtscrème komt in zes verschillende uitvoeringen en gebruikt u om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. Maar welke crème is het meest geschikt voor uw huid? Laat ons het u vertellen. Maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling en ontvang een op maat advies. Schaft u vervolgens een 24H dagcrème aan, dan krijgt u van een een mini serum, sweet power genaamd, cadeau. Deze is zeer intensief vochtregulerend en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Een extraatje die uw huid na deze vele zonnestralen wel kan waarderen.

Ga ook voor die stralende teint en boek nu uw behandeling.