Ivm drukte zijn wij helaas telefonisch niet te bereiken. Reserveren voor zondag 2-10 is niet meer mogelijk.

Yoga Nidra

Wat kan yoga nidra voor je doen? Yoga nidra kan helpen tegen onrust, stress, slecht slapen, somberheid of angst.

Yoga nidra is een vorm van meditatie met wortels in eeuwenoude tradities uit India. Het gaat over bewustwording van wie we in essentie zijn. Een sessie duurt ongeveer 25 minuten en leidt tot een diepe ontspanning van lichaam en geest terwijl je volledig wakker en aanwezig blijft.

In een nidra meditatie nemen we helder waar en verwelkomen alles dat aanwezig is: sensaties, gevoelens, emoties, gedachten, overtuigingen… zoals ze op dat moment zijn. We onderzoeken deze met openheid en nieuwsgierigheid. Zonder oordeel. En zonder er iets aan te moeten veranderen. Het zijn boodschappers die ons kunnen helpen ons terug te brengen naar wie we in onze kern zijn.

Door vanuit de positie van een getuige te kijken naar al die komende en gaande objecten kunnen we ons ermee dis identificeren (we zíjn niet onze emoties, gedachten ..) terwijl we er wel mee verbonden blijven. We hoeven er geen afstand van te doen. We kunnen het uitnodigen voor een ‘kop thee en een goed gesprek’. Zodat we ‘juist’ en weloverwogen kunnen handelen.

Een bezoek aan Spa Sereen is een mooie gelegenheid voor een nidra meditatie. Je hebt dan alle rust om wat je hebt ervaren mee te nemen in de rest van de dag bij Spa Sereen of mee naar huis.

Iedere zondag zijn er 2 yoga sessies: 14:30 uur en 18:30 uur.

Prijs: 8 euro per sessie.

Online reserveren