Vandaag is De oude dijk afgesloten, hou rekening met eventueel wegomleiding.
Woensdag 6 december sluiten we om 22.00 uur i.p.v. 23.00 uur i.v.m. een personeels-sinterklaasfeest.

Yoga Nidra

Wat kan yoga nidra voor u doen? Yoga nidra kan helpen tegen onrust, stress, slecht slapen, somberheid of angst.

Nidra Meditatie

Yoga nidra is een vorm van meditatie met wortels in eeuwenoude tradities uit India. Het gaat over bewustwording van wie we in essentie zijn. Een sessie duurt ongeveer 25 minuten en leidt tot een diepe ontspanning van lichaam en geest terwijl u volledig wakker en aanwezig blijft.

In een nidra meditatie nemen we helder waar en verwelkomen alles dat aanwezig is: sensaties, gevoelens, emoties, gedachten, overtuigingen… zoals ze op dat moment zijn. We onderzoeken deze met openheid en nieuwsgierigheid. Zonder oordeel. En zonder er iets aan te moeten veranderen. Het zijn boodschappers die ons kunnen helpen ons terug te brengen naar wie we in onze kern zijn.

Door vanuit de positie van een getuige te kijken naar al die komende en gaande objecten kunnen we ons ermee identificeren (we zíjn niet onze emoties, gedachten), terwijl we er wel mee verbonden blijven. We hoeven er geen afstand van te doen. We kunnen het uitnodigen voor een ‘kop thee en een goed gesprek’. Zodat we ‘juist’ en weloverwogen kunnen handelen.

Yoga Nidra

Yoga sessies

Een bezoek aan SpaSereen Maarssen is een mooie gelegenheid voor een nidra meditatie. Je hebt dan alle rust om wat je hebt ervaren mee te nemen in de rest van de dag bij SpaSereen of mee naar huis.

Op vrijdag, zaterdag en zondag houden wij in de middag meerdere sessies. Daarnaast organiseren wij opgietingen, klankschalensessies en scrubsessies. Bekijk hiervoor ons Belevenisprogramma en stel alvast uw dag samen.

Prijs: €6,- per sessie.

Meditatie

Online reserveren