Er zijn meer mensen die op zondag 25 februari heerlijk bij ons willen komen ontspannen. Daardoor hebben wij helaas geen ontspanplekje meer voor 17.00 uur. Wél kun je in de avond nog genieten van al onze wellnessfaciliteiten.

Rasul ritueel

Authentiek Rasul Ritueel:
Oosterse modderpakking voor een zijdezachte huid.

Zelf uw lichaam scrubben en insmeren met een modderpakking en genieten, dat is het basisprincipe van het Rasul ritueel dat afstamt uit de Arabische schoonheidstraditie.

Rasul werkt preventief, versterkt het immuunsysteem, ontslakt en ontgift het lichaam. Het combineert de voordelen van het scrubben van de huid met een speciale modderpakking en een aromatisch stoombad.

Een rasul ritueel, van 25 minuten, begint met het scrubben van uw huid. Vervolgens smeert u uzelf in met de modderpakking die werkt als een peeling, voedend en absorbeert talg en onzuiverheden waarna u plaats neemt op de betegelde zetels in de stoomruimte. Geniet en ontspan en laat de pakking zijn werk doen. Vlak voor het eind van het ritueel begint het te ‘regenen’, zo spoelt de modderpakking langzaam van het lichaam af. Tot slot nog een warme douche en uw lichaam voelt zijdezacht aan en is helemaal gereinigd.
Ter afsluiting wordt er nog een verfrissend drankje aangeboden.

Een persoonlijk bad kost slechts € 18,00.

Online reserveren