Vandaag is De oude dijk afgesloten, hou rekening met eventueel wegomleiding.
Woensdag 6 december sluiten we om 22.00 uur i.p.v. 23.00 uur i.v.m. een personeels-sinterklaasfeest.

Klankschaalritueel

Een klankschaalsessie is eigenlijk een vorm van therapie. Klankschalentherapie wordt uitgevoerd met schalen die gemaakt zijn uit verschillende legeringen. Klankschalen worden in principe gemaakt van 7 metalen: koper, tin, ijzer, lood, kwik, zilver en goud. Deze metalen komen overeen met de 7 planeten. Ze worden tijdens een sessie op of dicht bij het lichaam geplaatst en aangeslagen. Op die manier komen er klanken vrij die een hoge trilling produceren.

Sauna Maarssen

Klankschaal en trillingen

Een klankschaal heeft de vorm van een kom en bestaat uit een mengsel van meerdere metalen. Om het te bespelen wordt een slagstok gebruikt. Door met de slagstok tegen de schaal te slaan ontstaan er trillingen. Deze trillingen helpen bij het resetten van de gedachte en het vinden van balans in het lichaam.

Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. De klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op uw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden.

Ontstressen

Door het aanslaan van klankschalen die trilling geven, wordt het water in uw lichaam in beweging gezet. Net als wanneer u een steen in het water zou gooien, dan ontstaan er ook golfjes. Hierdoor ontspant u en kunt u stress en andere blokkades los laten.

Wij organiseren dagelijks diverse klankschalensessies. Bekijk ons belevenisprogramma voor ons aanbod per dag. Bijwonen kost slechts € 6,-. U voegt deze sessie gemakkelijk toe aan uw online reservering. Of informeer bij aankomst naar de beschikbaarheid.

 

Online reserveren