Er zijn meer mensen die op zondag 25 februari heerlijk bij ons willen komen ontspannen. Daardoor hebben wij helaas geen ontspanplekje meer voor 17.00 uur. Wél kun je in de avond nog genieten van al onze wellnessfaciliteiten.

Bamboe massage

De bamboe massage is een eeuwenoude Aziatische massagetechniek. Deze ontspannende lichaamsmassage is voornamelijk gericht op energie en kracht. Het verbetert de bloedsomloop en vermindert vermoeidheid en stress.  Tijdens deze massage wordt afwisselend met de handen en bamboestokken gemasseerd. De bamboestokken vormen een verlengstuk van de handen waardoor er een bepaalde druk uitgeoefend kan worden waardoor er met deze massagetechniek dieper op de spieren gewerkt kan worden en deze uiteindelijk meer effect geeft dan een traditionele ontspanningsmassage.
De bamboemassage is ontspannend maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om afvalstoffen af te voeren en de doorbloeding te stimuleren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is in een betere conditie na deze massage.
  • Tijdens deze massage wordt er gemasseerd met bamboestokken
  • Een eeuwenoude Aziatische massagetechniek
  • Ontspannend, stressverminderend en helpt de doorbloeding te stimuleren

Duur 25 min. € 39

Duur 50 min. € 72

Online reserveren