Er zijn meer mensen die op zondag 25 februari heerlijk bij ons willen komen ontspannen. Daardoor hebben wij helaas geen ontspanplekje meer voor 17.00 uur. Wél kun je in de avond nog genieten van al onze wellnessfaciliteiten.

Beautysalon SpaSereen

Wij zijn ontzettend blij u weer te mogen verwelkomen in onze beautysalon.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en volgen wij het advies van de ANBOS strikt op.
Wij doen er alles aan om een veilige, gezonde en ontspannen omgeving voor u te creëren.

Dit betekent onder andere dat onze schoonheidsspecialistes en masseurs met beschermende middelen zoals een mondkapje werken. Zoals u al van ons gewend bent, wordt na iedere gast de salon en materialen vervangen en desinfecteren’. Voorlopig zullen wij u nog begroeten zonder handen te schudden. Tevens vragen wij u om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Wij hebben desinfectie voor u klaar staan.

Een behandeling reserveert u snel en eenvoudig via onze website, telefonisch of aan de receptie. Helaas is het niet mogelijk om een behandeling in een duokamer te reserveren.

Bent u ziek, verkouden of koortsig op dit moment, of afgelopen week geweest? Dan willen wij u vragen geen behandeling te reserveren.

Wij kijken er ontzettend naar uit om weer aan de slag te gaan en u volledig in de watten te leggen, we hopen u snel weer te zien!

Klik hier om te reserveren