Dagelijks geopend van 10:00-23:00 uur. Vragen? 0346 217 222

COVID 19

SpaSereen blijft geopend! Nav de persconferentie van dinsdag 3 november was er veel onduidelijkheid. Maar inmiddels hebben we bevestigd gekregen dat sauna’s open mogen blijven. Een bezoek aan een sauna helpt immers om je weerstand te verhogen. Uiteraard doen we er alles aan om onze gasten heel veel ruimte te bieden. Om die reden werken we met tijdsblokken en hebben we een zeer beperkte beschikbaarheid. Reserveer dus tijdig.

Tijdsblokken: Om te voorkomen dat iedereen tegelijk in- en uitcheckt, werken we met vaste inchecktijden. Geef uw voorkeurstijd aan bij uw reservering. Het kan zijn dat uw voorkeurstijdsblok niet meer beschikbaar is. In dat geval kiezen wij voor u een inchecktijd die zo dicht mogelijk bij uw voorkeurstijd in de buurt komt.  Let dus goed het tijdstip op uw bevestiging. U mag net zolang blijven als u wilt. Wel is het belangrijk dat u rond het halve uur uitcheckt (dus bijvoorbeeld 16:30 uur,  17:30 uur of 18:30 uur). Dit ivm inchecktijden op de hele uren.

Mondkapjes: vanaf 1 december 2020 zijn mondkapjes in openbare ruimtes verplicht. De receptie van SpaSereen is een openbare ruimte. Alle overige ruimtes zijn geen openbare ruimtes en daar is een mondkapje dus niet verplicht. Uiteraard mag het wel. Ons advies: draag een mondkapje wanneer u een badjas aanheeft en binnen rondloopt. Wanneer u geniet van onze saunafaciliteiten & baden of gewoon even een dutje doet op onze ligstoelen of waterbedden, dan hoeft u geen mondkapje op.

Eten & Drinken: Helaas is ons restaurant gesloten. Uiteraard is het wel belangrijk om uw bloedsuikerspiegel op peil te houden en uw mineralen aan te vullen die u verliest bij een saunaronde. Om die reden is het tijdelijk toestaan (zo lang ons restaurant gesloten is) om eigen eten en drinken mee te nemen, muv alcoholische dranken.

Take Away: Maak uw ontspannen dag compleet en bestel een van onze heerlijke gerechten voor thuis. De gerechten kunt u makkelijk bestellen wanneer u uw arrangement reserveert. Het staat dan bij de receptie voor u klaar wanneer u naar huis gaat. U hoeft het dan alleen thuis nog even op te warmen in de oven of magnetron.

Veilig naar de sauna – Zo doen we dat samen: De vereniging Nederlandse sauna & wellnessbedrijven (VNSWB) heeft een protocol opgesteld, zodat voor iedere sauna ondernemer en bezoeker de richtlijnen helder zijn. Dit protocol is gebaseerd op de geldende adviezen van het RIVM in samenhang met maatregelen en instructies van de overheden. Hieronder treft u een korte samenvatting aan:

Er zijn in aanleg twee hoofdregels:

1. Alle gasten en medewerkers moeten overal in het bedrijf minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden m.u.v. de contactberoepen.

2. Per 10 m2 gastverblijfsruimte mag er niet meer dan 1 gast aanwezig zijn.

Verdere afspraken:

  • Bij binnenkomst wordt een gezondheidscheck gedaan. Alleen wanneer u geen klachten heeft kunt u een reservering plaatsen. Bij het inchecken op de dag zelf zullen we aan de receptie deze check nogmaals doen.
  • We hanteren een maximum van twee personen per reservering
  • Toiletten zijn geopend. Wij maken deze regelmatig schoon, zoals u dat van ons gewend bent.
  • Bij iedere faciliteit staat het maximaal aantal personen vermeld.
  • Onze schoonheidsspecialistes en masseurs werken met mondkapjes.

 

Gezondheidscheck: Alvorens een bezoek te brengen aan SpaSereen, vragen we u de gezondheidscheck te doorlopen. Indien u alle vragen met NEE kunt beantwoorden bent u van harte welkom!

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Heeft u in thuisisolatie gezeten omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?