Iedereen is welkom bij SpaSereen, ook zonder coronatoegangsbewijs. Vrijdag 17/9 is het maximum aantal bezoekers bereikt. Wij nemen geen reserveringen meer aan.

Zon t/m don geopend van 10:00-23:00 uur, vrij & zat van 10:00-23:30 uur. 0346 217 222

COVID 19

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 september 2021 is bekend geworden dat er, ook na 25 september géén coronatoegangsbewijs nodig is voor een bezoek aan sauna- en wellnessbedrijven.

Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. De plek waar u geen drukte wilt ervaren. Daarom laten wij ook na 25 september minder gasten toe, waardoor u nog meer rust en ruimte heeft om te ontspannen.

Wel vragen we u met een aantal zaken rekening te houden, voor een zorgeloos en veilig bezoek. Op deze manier kunt u onbezorgd genieten!

1. Vooraf reserveren voor uw saunabezoek is verplicht. Houdt u ook aan de afgesproken aankomsttijd.

2. Alvorens een bezoek te brengen aan SpaSereen, vragen we u de gezondheidscheck te doorlopen. Indien u alle vragen met NEE kunt beantwoorden bent u van harte welkom!

3. De overheid heeft de anderhalve meter maatregelen per 25 september opgeheven. Maar wij laten ook na 25 september blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heeft u als gast nog meer rust en ruimte om te ontspannen. U houdt gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk de ruimte. Wel zo fijn om uzelf en andere te beschermen.

4. Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht uw handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispenser. Was tijdens uw bezoek regelmatig uw handen. Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers.

5. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar is uiteraard wel toegestaan.

I.v.m. beperkte capaciteit zijn saunarituelen op reservering:

  • Opgietingen € 1,50 p.p.
  • Klankschalensessies € 4,00 p.p.

Gezondheidscheck: Alvorens een bezoek te brengen aan SpaSereen, vragen we u de gezondheidscheck te doorlopen. Indien u alle vragen met NEE kunt beantwoorden bent u van harte welkom!

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heeft u het u coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Heeft u in thuisisolatie gezeten omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.