Zondag t/m vrijdag geopend van 10:00-23:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 10:00-23:30 uur. Vragen? 0346 217 222

COVID 19

Om te genieten van een heerlijk dagje wellness is reserveren verplicht, al is het maar 5 minuten (telefonisch) van te voren. Wij stellen geen restricties aan uw verblijfsduur, u bepaalt zelf hoelang u bij ons wilt verblijven. Dit dient u echter wel vooraf aan te geven bij de reservering middels het opgeven van een aankomst- en vertrektijd.

Veilig naar de sauna – Zo doen we dat samen:

De vereniging Nederlandse sauna & wellnessbedrijven (VNSWB) heeft een protocol opgesteld, zodat voor iedere sauna ondernemer en bezoeker de richtlijnen helder zijn. Dit protocol is gebaseerd op de geldende adviezen van het RIVM in samenhang met maatregelen en instructies van de overheden. Hieronder treft u een korte samenvatting aan:

Er zijn in aanleg twee hoofdregels:

1. Alle gasten en medewerkers moeten overal in het bedrijf minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden m.u.v. de contactberoepen.

2. Per 10 m2 gastverblijfsruimte mag er niet meer dan 1 gast aanwezig zijn.

Verdere afspraken:

  • Bij de reservering wordt een gezondheidscheck gedaan. Alleen wanneer u geen klachten heeft kunt u een reservering plaatsen. Bij het inchecken op de dag zelf zullen we aan de receptie deze check nogmaals doen.
  • In ons restaurant conformeren wij ons aan het protocol opgesteld door de Koninklijke Horeca Nederland i.s.m. het RIVM.
  • We hanteren een maximum van twee personen per reservering.
  • Wanneer bij gasten de gezondheidscheck hebben afgenomen is het toegestaan om te bedienen aan tafel, binnen de 1,5 meter.
  • Toiletten zijn geopend. Wij maken deze regelmatig schoon, zoals u dat van ons gewend bent.
  • In de ligweide staan de zonnebedjes (per twee) minimaal 1,5 meter uit elkaar.
  • Bij iedere faciliteit staat het maximaal aantal personen vermeld.
  • Onze schoonheidsspecialistes werken met mondkapjes. Er worden geen duo behandelingen gegeven.
  • Er zijn geen kranten of tijdschriften aanwezig.
  • Er worden geen opgietingen gegeven, er is een aangepast belevingsprogramma.

Gezondheidscheck:

Alvorens een bezoek te brengen aan SpaSereen, vragen we u de gezondheidscheck te doorlopen.

Indien u alle vragen met NEE kunt beantwoorden bent u van harte welkom!

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Heeft u in thuisisolatie gezeten omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?