Aangepaste openingstijden: Tot en met 19 december zijn wij van 9:00 tot 17:00 u geopend. Voor 3 december nemen wij geen reserveringen meer aan. 

COVID 19

Update n.a.v. de persconferentie vrijdag 26 november

Alle saunafaciliteiten en ons restaurant moeten om 17:00 uur de deuren sluiten. SpaSereen heeft de openingstijden aangepast van 9:00 uur  tot 17:00 uur. Wij verzoeken gasten zich om 16:30 uur om te gaan kleden.

Wij vragen u bij binnenkomst bij de receptie uw negatieve COVID test (maximaal 24 uur oud) of Corona Toegangs Bewijs (CTB) te tonen en door ons te laten scannen. Indien u niet over een geldig CTB of negatieve test beschikt, mogen wij u helaas niet toelaten in ons resort.

Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning. De plek waar je geen drukte wilt ervaren. Daarom laten wij minder gasten toe, waardoor jij nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.

Op deze manier kunt u onbezorgd genieten:

  1. vooraf reserveren, houdt u daarbij ook aan de afgesproken tijden.
  2. gezondheidscheck, blijf thuis bij klachten en bevestig bij incheck dat u géén corona gerelateerde klachten heeft.
  3. geef elkaar de ruimte, de anderhalve meter maatregel is weer van kracht en wij laten nog steeds een beperkt aantal bezoekers toe om gepaste afstand te kunnen bewaren.
  4. was uw handen, desinfecteer uw handen bij aankomst en was of desinfecteer ze ook nog regelmatig tijdens het bezoek.
  5. het dragen van een mondkapje is weer verplicht. U draagt een mondkapje bij de receptie, in de kleedkamers, in de toiletruimtes, in de wachtruimte van de beauty afdeling en wanneer u zich verplaatst in het restaurant.

Gezondheidscheck: Alvorens een bezoek te brengen aan SpaSereen, vragen we u de gezondheidscheck te doorlopen. Indien u alle vragen met NEE kunt beantwoorden bent u van harte welkom!

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heeft u het u coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Heeft u in thuisisolatie gezeten omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.