Iedereen is welkom bij SpaSereen, ook zonder coronatoegangsbewijs. Vrijdag 17/9 is het maximum aantal bezoekers bereikt. Wij nemen geen reserveringen meer aan.

Zon t/m don geopend van 10:00-23:00 uur, vrij & zat van 10:00-23:30 uur. 0346 217 222

Botuline Shock Therapy Kuur

Bindweefselmassage is dé oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verstevigen. Bij de Cenzaa bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel, geprikkeld door stevige massagetechnieken. De Cenzaa bindweefsel massage in combinatie met de Cenzaa spicy skin shock zorgen voor een maximale doorbloeding en zuurstofimpuls van de huid waardoor afvalstoffen versneld worden afgevoerd en de huidconditie en effectiviteit van spieren wordt verbeterd.

De bindweefselmassage werkt daardoor celvernieuwend, de collageen en elastine productie wordt gestimuleerd met als resultaat een frissere, jongere en stevigere huid, minder diepe rimpels en een prachtige stralende “glow”. Daarom is onze Cenzaa bindweefselmassage dé perfecte natuurlijke anti-age behandeling!

Na één Cenzaa bindweefselbehandeling ziet u al heel mooi resultaat en verbetering in huidstructuur. In kuurverband zal de bindweefselmassage op langere termijn zorgen voor maximaal resultaat want naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en de collageen en elastine aanmaak blijft gestimuleerd.

Hoe werkt het? Onze kuurbehandeling houdt in dat u 6 behandelingen ondergaat in 6 tot 12 weken. Na de kuur onderhoudt u het resultaat iedere 6-8 weken.

Opbouw kuur behandelingen:

 • U start met de Cenzaa Botuline Shock treatment van 75 minuten
 • Hierna volgen 4x Cenzaa bindweefsel behandelingen van 35 minuten
  Deze behandeling bestaat uit:
  1. Reiniging
  2. Dieptereiniging (peeling of scrub)
  3. Spicy Skin shock
  4. Bindweefselmassage
  5. Verzorging
 • U sluit af met de Cenzaa Botuline Shock treatment van 75 minuten.

Als u de kuur boekt legt u gelijk de 6 behandelingen en afspraken vast.

Totale waarde van de behandelingen is 358,- euro.
Speciale kuurprijs is : 299,- euro*

Aanvraagformulier

  Klik hier om de privacyverklaring te lezen.

*niet geldig in combinatie met andere acties.