Aangepaste openingstijden: Tot en met 19 december zijn wij van 9:00 tot 17:00 u geopend. Voor 3 december nemen wij geen reserveringen meer aan. 

Aangepast Rasul ritueel

Aangepast Najaar Rasul Ritueel:

Vanaf 18 oktober hebben wij een aangepast Najaar Rasul Ritueel voor u samengesteld met heerlijke geuren zoals appel, kaneel en dennengeur.
U krijgt een dennen pakking die de droge huid intensief hydrateert en verzacht. Heerlijk voedend tijdens de koude dagen.

Met berkentakken wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor er een betere opname van de pakking in de huid is. Daarnaast komen er uit de bladeren van de berkentakken etherische oliën vrij die de ademhaling verlichten.

 

Authentiek Rasul Ritueel:
Oosterse modderpakking voor een zijdezachte huid.

Zelf uw lichaam scrubben en insmeren met een modderpakking en genieten, dat is het basisprincipe van het Rasul ritueel dat afstamt uit de Arabische schoonheidstraditie.

Rasul werkt preventief, versterkt het immuunsysteem, ontslakt en ontgift het lichaam. Het combineert de voordelen van het scrubben van de huid met een speciale modderpakking en een aromatisch stoombad.

Een rasul ritueel, van 25 minuten, begint met het scrubben van uw huid met een speciale scrub van zuiver dennenhout met etherische olie, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huiden. Vervolgens smeert u uzelf in met de modderpakking die kalmerend en ontgiftend werkt op de huid waarna u plaats neemt op de betegelde zetels in de stoomruimte. Geniet en ontspan en laat de pakking zijn werk doen. Vlak voor het eind van het ritueel begint het te ‘regenen’, zo spoelt de modderpakking langzaam van het lichaam af. Tot slot nog een warme douche en uw lichaam voelt zijdezacht aan en is helemaal gereinigd.
Ter afsluiting wordt er nog een verfrissend drankje aangeboden.

Een persoonlijk bad kost slechts € 18,00.

Online reserveren