Zondag t/m donderdag geopend van 10:00-23:00 uur. Vrijdag en zaterdag geopend van 10:00-23:30 uur. Vragen? 0346 217 222

Rasul ritueel

Wij hebben gedurende het voorjaar een aangepast Rasul Ritueel voor u samengesteld, bestaande uit o.a. een ontgiftende dennenpakking en een berkentakken massage.

 

Authentiek Rasul Ritueel:
Oosterse modderpakking voor een zijdezachte huid.

Uw lichaam insmeren met modder en genieten, dat is het basisprincipe van het Rasul ritueel. Rasul werkt preventief, versterkt het immuunsysteem, ontslakt en ontgift het lichaam. Het combineert de voordelen van een modderbad en een aromatisch stoombad. Afstammend uit de Arabische schoonheidstraditie, wordt het lichaam bedekt met verschillende soorten modder.

Een rasul ritueel, van 25 minuten, begint met een stoombad. Vervolgens smeer je jezelf of de ander in met de modder met scrubbende werking, waarna je plaats neemt op de betegelde zetels in de stoomruimte. Geniet en ontspan en laat de modder zijn werk doen. Vlak voor het eind van de ritueel begint het te ‘regenen’, zo spoelt de modder langzaam van het lichaam af. Tot slot nog een warme douche en je lichaam voelt zijdezacht aan en is helemaal gereinigd. Ter afsluiting wordt er nog een heerlijke Marokkaanse appelthee geserveerd.

Een persoonlijk bad kost slechts € 18,00.

Online reserveren