Komt u een dagje ontspannen in de periode van 30 mei t/m 5 juli?Let op: in verband met de werkzaamheden tot 11.00 uur aan de tuinzijde, gaan we in deze periode op maandag t/m vrijdag om 11.00 uur open in plaats van 10.00 uur!

Rasul ritueel

Authentiek Rasul Ritueel:
Oosterse modderpakking voor een zijdezachte huid.

Zelf uw lichaam scrubben en insmeren met een modderpakking en genieten, dat is het basisprincipe van het Rasul ritueel dat afstamt uit de Arabische schoonheidstraditie.

Rasul werkt preventief, versterkt het immuunsysteem, ontslakt en ontgift het lichaam. Het combineert de voordelen van het scrubben van de huid met een speciale modderpakking en een aromatisch stoombad.

Een rasul ritueel, van 25 minuten, begint met het scrubben van uw huid met een speciale scrub van zuiver dennenhout met etherische olie, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huiden. Vervolgens smeert u uzelf in met de modderpakking die kalmerend en ontgiftend werkt op de huid waarna u plaats neemt op de betegelde zetels in de stoomruimte. Geniet en ontspan en laat de pakking zijn werk doen. Vlak voor het eind van het ritueel begint het te ‘regenen’, zo spoelt de modderpakking langzaam van het lichaam af. Tot slot nog een warme douche en uw lichaam voelt zijdezacht aan en is helemaal gereinigd.
Ter afsluiting wordt er nog een verfrissend drankje aangeboden.

Een persoonlijk bad kost slechts € 18,00.

Online reserveren