Helaas zijn wij tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021.

Dagelijks geopend van 10:00-23:00 uur. Vragen? 0346 217 222

Winter Rasul Arrangement

Winter Rasul Arrangement

  • Sauna entree voor de hele dag
  • Rasul ritueel in wintersfeer (25 min.)

Prijs vanaf: € 49,- p.p.

Geldig t/m 3 januari 2021

Rasul: Oosterse ritueel voor een zijdezachte huid.

Wij hebben een aangepast Rasul Ritueel voor u samengesteld met heerlijke winterse geuren, zoals appel, kaneel en dennengeur.

U start het winter rasul ritueel, van 25 minuten, met het scrubben van uw eigen huid met een heerlijke appel kaneel scrub. Daarna wordt de scrub van uw huid gespoeld en starten we met de berkentakken-massage.
Deze massage ontspant de spieren en stimuleert de doorbloeding, waardoor er een betere opname van de dennenpakking in de huid is. Daarnaast komen er uit de bladeren van de berkentakken etherische olieen vrij die de ademhaling verlichten.
Terwijl het stoombad start, brengt u de pakking aan en terwijl u geniet en ontspant doet de dennenpakking haar werk en hydrateert en verzacht uw huid.
Vlak voor het eind van het ritueel begint het te ‘regenen’, zo spoelt de pakking langzaam van het lichaam af. Tot slot nog een warme douche en uw lichaam voelt zijdezacht aan en is helemaal gereinigd.
Ter afsluiting wordt er nog een heerlijke winterse thee en versnapering geserveerd en ontvangt u nog een verzorgende lotion om uw huid aan het einde van uw bezoek mee te verzorgen.

Tijdsblokken:Om te voorkomen dat iedereen tegelijk in- en uitcheckt, werken we met vaste inchecktijden. Geef uw voorkeurstijd aan bij uw reservering. Het kan zijn dat uw voorkeurstijdsblok niet meer beschikbaar is. In dat geval kiezen wij voor u een inchecktijd die zo dicht mogelijk bij uw voorkeurstijd in de buurt komt.  Let dus goed het tijdstip op uw bevestiging. U mag net zolang blijven als u wilt. Wel is het belangrijk dat u rond het halve uur uitcheckt (dus bijvoorbeeld 16:30 uur,  17:30 uur of 18:30 uur). Dit ivm inchecktijden op de hele uren.

Take Away: Maak uw ontspannen dag compleet en bestel een van onze vier heerlijke gerechten voor thuis. De gerechten kunt u makkelijk bestellen wanneer u uw arrangement reserveert. Het staat dan bij de receptie voor u klaar wanneer u naar huis gaat. U hoeft het dan alleen thuis nog even op te warmen in de oven of magnetron.

 

Online reserveren