Dagelijks geopend van 10:00-23:00 uur. Vragen? 0346 217 222

Herfst Rasul Arrangement

Herfst Rasul Arrangement

  • Sauna entree (verblijfsduur mx 7 uur)
  • Rasul ritueel in herfstsfeer (25 min.)
  • Uitgebreid vitaliteitspakket: flesje water, energy reep, stuk fruit, broodje naar keuze, smoothie naar keuze

Prijs: € 59,- p.p.

Geldig tot 30 november 2020.

Rasul: Oosterse modderpakking voor een zijdezachte huid.

Uw lichaam insmeren met modder en genieten, dat is het basisprincipe van het Rasul ritueel. Rasul werkt preventief, versterkt het immuunsysteem, ontslakt en ontgift het lichaam. Het combineert de voordelen van een modderbad en een aromatisch stoombad. Afstammend uit de Arabische schoonheidstraditie, wordt het lichaam bedekt met verschillende soorten modder.

Een rasul ritueel, van 25 minuten, begint met een stoombad. Vervolgens smeer je jezelf of de ander in met de modder met scrubbende werking, waarna je plaats neemt op de betegelde zetels in de stoomruimte. Geniet en ontspan en laat de modder zijn werk doen. Vlak voor het eind van de ritueel begint het te ‘regenen’, zo spoelt de modder langzaam van het lichaam af. Tot slot nog een warme douche en je lichaam voelt zijdezacht aan en is helemaal gereinigd. Ter afsluiting wordt er nog een heerlijke Marokkaanse appelthee geserveerd.

Tijdsblokken: Om te voorkomen dat iedereen tegelijk in- en uitcheckt, werken we met tijdsblokken. Het is belangrijk dat u zich houdt aan het tijdsblok dat op uw reserveringsbevestiging staat. Het kan zijn dat uw voorkeurstijdsblok niet meer beschikbaar is. Dat betekent echter niet dat er geen beschikbaarheid is. Kiest u in dat geval een ander tijdsblok. U kunt kiezen uit de volgende tijdsblokken:

Dagarrangementen: 10.00-17.00 uur | 10.30-17.30 uur | 11.00-18.00 uur | 12.30-19.30 uur| 13.00-20.00 uur | 13.30-20.30 uur

Take Away: Maak uw ontspannen dag compleet en bestel een van onze vier heerlijke gerechten voor thuis. De gerechten kunt u makkelijk bestellen wanneer u uw arrangement reserveert. Het staat dan bij de receptie voor u klaar wanneer u naar huis gaat. U hoeft het dan alleen thuis nog even op te warmen in de oven of magnetron.

 

Online reserveren