Helaas zijn wij tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021.

Dagelijks geopend van 10:00-23:00 uur. Vragen? 0346 217 222

SpaSereen Hamam Arrangement

SpaSereen Hamam Arrangement

  • Sauna entree voor de hele dag
  • Hamam ritueel (25 min.)*

Prijs vanaf: € 69,- p.p.

Geldig t/m 3 januari 2021

Voor een supplement van € 35,- kunt u uw hamam ritueel verlengen naar 50 min.

Hamam Ritueel

De eenvoudigste vertaling van hamam is ‘Oosters badhuis’. Het Hamam ritueel is meer dan inzeping, massage en reiniging. Hamam beleef je, neem je waar met al je zintuigen.

Maar het gevoel van de huid is misschien wel het belangrijkste zintuig om Hamam echt te ervaren. De olijfoliezeep, zachte waterstromen, krachtig masserende handen, wrijvende scrubhand-schoenen en de traditionele zeepzak.

Naast een eeuwenoude traditie is een hamammassage vooral een goede eigentijdse gewoonte. Wanneer komt u voor een Oosterse ervaring?

Tijdsblokken:Om te voorkomen dat iedereen tegelijk in- en uitcheckt, werken we met vaste inchecktijden. Geef uw voorkeurstijd aan bij uw reservering. Het kan zijn dat uw voorkeurstijdsblok niet meer beschikbaar is. In dat geval kiezen wij voor u een inchecktijd die zo dicht mogelijk bij uw voorkeurstijd in de buurt komt.  Let dus goed het tijdstip op uw bevestiging. U mag net zolang blijven als u wilt. Wel is het belangrijk dat u rond het halve uur uitcheckt (dus bijvoorbeeld 16:30 uur,  17:30 uur of 18:30 uur). Dit ivm inchecktijden op de hele uren.

Take Away: Maak uw ontspannen dag compleet en bestel een van onze vier heerlijke gerechten voor thuis. De gerechten kunt u makkelijk bestellen wanneer u uw arrangement reserveert. Het staat dan bij de receptie voor u klaar wanneer u naar huis gaat. U hoeft het dan alleen thuis nog even op te warmen in de oven of magnetron.

Online reserveren