Aangepaste openingstijden: Tot en met 19 december zijn wij van 9:00 tot 17:00 u geopend. Voor 3 december nemen wij geen reserveringen meer aan. 

Rasul Arrangement

Het Rasul Arrangement is een compleet arrangement waarbij u van alle gemakken voorzien bent. Naast de sauna entree krijgt u een overheerlijke kop koffie of thee met een (warm) appelgebak met slagroom en vanillesaus. Kom heerlijk tot rust met ons Rasul Ritueel (25 minuten) met een Oosterse modderpakking voor een zijdezachte huid. Hierbij ontvangt u een speciale scrub van zuiver dennenhout met etherische olie, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Vervolgens smeert u uzelf in met de modderpakking die kalmerend en ontgiftend werkt op de huid waarna u plaats neemt op de betegelde zetels in de stoomruimte. Geniet en ontspan en laat de pakking zijn werk doen. Vlak voor het eind van het ritueel begint het te ‘regenen’, zo spoelt de modderpakking langzaam van het lichaam af. Tot slot nog een warme douche en uw lichaam voelt zijdezacht aan en is helemaal gereinigd. Ter afsluiting wordt er nog een verfrissend drankje aangeboden. Tot slot kunt u met dit arrangement bij ons dineren en kiezen uit een kipsaté of maaltijdsalade naar keuze.

Aangepast Najaar Rasul Ritueel

Speciaal voor het najaar hebben we vanaf 18 oktober een aangepast Najaar Rasul Ritueel. Geniet van echte wintergeuren zoals appel, kaneel en dennengeur. U krijgt een dennen pakking die de droge huid intensief hydrateert en verzacht. Heerlijk voedend tijdens de koude dagen. Met berkentakken wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor er een betere opname van de pakking in de huid is. Daarnaast komen er uit de bladeren van de berkentakken etherische olieen vrij die de ademhaling verlichten.

Tarieven:

Maandag t/m donderdag € 75,- p.p.

Vrijdag t/m zondag € 78,- p.p.

Tijdens feestdagen en vakanties gelden de weekendtarieven (m.u.v. de zomervakantie)

Online reserveren