Let op: Dak werkzaamheden.

In verband met deze werkzaamheden tot 11.00 uur aan de tuinzijde, gaan wij 30 mei t/m 5 juli op maandag t/m vrijdag om 11.00 uur open in plaats van 10.00 uur! na 11:00 zal er minimaal geluidsoverlast zijn.

Rasul Arrangement

Het Rasul Arrangement is een compleet arrangement waarbij u van alle gemakken voorzien bent. Kom heerlijk tot rust met ons Rasul Ritueel (25 minuten) met een Oosterse modderpakking voor een zijdezachte huid. Hierbij ontvangt u een speciale scrub van zuiver dennenhout met etherische olie, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Vervolgens smeert u uzelf in met de modderpakking die kalmerend en ontgiftend werkt op de huid waarna u plaats neemt op de betegelde zetels in de stoomruimte. Geniet en ontspan en laat de pakking zijn werk doen. Vlak voor het eind van het ritueel begint het te ‘regenen’, zo spoelt de modderpakking langzaam van het lichaam af. Tot slot nog een warme douche en uw lichaam voelt zijdezacht aan en is helemaal gereinigd. Ter afsluiting wordt er nog een verfrissend drankje aangeboden.

Aangepast Paas Chocolade Rasul Ritueel:

Chocolade is niet alleen lekker, het is ook een traktatie voor uw huid. Het activeert de afbraak van vetten, is vochtafdrijvend en vitaliserend. Daarnaast voelt uw huid na afloop zijdezacht aan. De sessie wordt afgesloten met Turkse thee en paasbrood met roomboter. Daarnaast ontvangt u aan het einde van de dag nog een zakje Tony Chocolonely paaseitjes om thuis na te genieten!

Ons Paas Chocolade Rasul Ritueel kunt u van vrijdag 15 t/m maandag 18 april reserveren.

Tarieven:

  • Maandag t/m donderdag €75,00 per persoon
  • Vrijdag t/m zondag €78,00 per persoon
  • Paas Chocolade Rasul Ritueel €78,00 per persoon

Tijdens feestdagen en vakanties gelden de weekendtarieven (m.u.v. de zomervakantie)

Online reserveren