Dagelijks geopend van 10:00-23:00 uur. Vragen? 0346 217 222

Avond Rasul Arrangement

Avond Rasul Arrangement

  • Avondentree vanaf 18:00 uur
  • Rasul ritueel (25 min.)

Prijs vanaf: € 37,50 p.p.

Geldig t/m 3 januari 2021

Rasul: Oosterse modderpakking voor een zijdezachte huid.

Uw lichaam insmeren met modder en genieten, dat is het basisprincipe van het Rasul ritueel. Rasul werkt preventief, versterkt het immuunsysteem, ontslakt en ontgift het lichaam. Het combineert de voordelen van een modderbad en een aromatisch stoombad. Afstammend uit de Arabische schoonheidstraditie, wordt het lichaam bedekt met verschillende soorten modder.

Een rasul ritueel, van 25 minuten, begint met een stoombad. Vervolgens smeer je jezelf of de ander in met de modder met scrubbende werking, waarna je plaats neemt op de betegelde zetels in de stoomruimte. Geniet en ontspan en laat de modder zijn werk doen. Vlak voor het eind van de ritueel begint het te ‘regenen’, zo spoelt de modder langzaam van het lichaam af. Tot slot nog een warme douche en je lichaam voelt zijdezacht aan en is helemaal gereinigd. Ter afsluiting wordt er nog een heerlijke Marokkaanse appelthee geserveerd.

Tijdsblokken:Om te voorkomen dat iedereen tegelijk in- en uitcheckt, werken we met tijdsblokken. Geef uw voorkeurstijd aan bij uw reservering. Het kan zijn dat uw voorkeurstijdsblok niet meer beschikbaar is. In dat geval kiezen wij voor u een inchecktijd die zo dicht mogelijk bij uw voorkeurstijd in de buurt komt.  Let dus goed het tijdstip op uw bevestiging. Inchecktijden:  18.00, 18:30, 19.00, 19:30 of 20.00 uur.

 

 

Online reserveren